Anneolmakisteyenkedi Kızlar bebek kıyafetleri kurutmaya atılır mı yerleştirmek için ilk kez yıkayacağım atılırsa hangi program önerirsiniz
Bebegim3444 Anneolmakisteyenkedi İlk günden beri atıyorum ben antibakteriyel bölümü var benim makinada onu da kullanıyorum çocuk kıyafetlerini.
Edafmo Anneolmakisteyenkedi ben ilkinden itibaren hep attım hiç bişey olmadı. Anti alerji programında atıyorum
Tubayo Anneolmakisteyenkedi ben hep atıyorum tüyü tozu da topluyor iyi oluyor. Uyku tulumu dışında henüz çeken kıyafet de olmadı
ay_naber_ayol Oğlum iki buçuk yaşında yenidoğandan beridir bütün kıyafetlerini attım asarak kurutmadan daha iyi toz toplamıyor ve sıcacık tertemiz çıkıyor içim çok ferah o anlamda, çekme de yaşamadım
sednc0 Anneolmakisteyenkedi bende atacağım hooverin bebek programı var bilmiyorum sizinkinde var mı yoksa anti alerji programına atabilirsiniz
Emine-tuncfu Zg6641 bebek prograki hower marka kurutma makinem bebeğim henüz doğmadı ama bütün herşeyini kurutma ile kururttum evimde aşacak yerim yok zaten en ufak cekme veya bozma olmadı
ikibebelianne-M Anneolmakisteyenkedi hep atıyorum oğlumun kıyafetlerini karma ayarda dolap kuruluğu ama düşük ısı seçiyorum biraz daha uzun sürüyor ama hiç çekme olmadı bu zamana kadar