cansyu GezenTavuk_2 Bu Gebelik İdrar Testi Orta Akışı, idrar içindeki gebelik hormonlarının konsantrasyonunu %99′dan fazla doğrulukla ölçer. HCG Test Midstream, sadece 2 ila 5 dakika içinde 20 mIU/mL’ye kadar düşük HCG seviyelerini tespit eder. demekmiş
uzlet GezenTavuk_2 canım onu ben de anlamadım pek bilgim yok ben de miratech yaptım şimdi arkasında 25mlU/ml yazıyor ama galiba düşündüğümüz gibi Beta HCG için
Minervabunny GezenTavuk_2 kuzum awox 25 üstü ölçüyor diye biliyorum ben geçen ay içindeki kâğıdı okumuştum öyle yazıyordu ama ne demek istemişler ki öyle anlamadım, gerçi geçende bi testte 7 küsürü ölçtüğünü okumuştum ama emin olamadım
cansyu GezenTavuk_2 20 den düşüğü de tespit eder demek herhalde bilmiyorum ki bende awox ile öğrendim beta baktırdığımda 604 idi
Akseec @Hizliveofkeli arkadaşımızın betası 10 küsürdü sanırım onu algıladı ben bitek Eylem’i hatırlıyorum düşük hcg yi algılama olarak🥰
Hizliveofkeli Akseec evet canım hatta kan vermeden bir gün önce algıladı. Yani 10un falan da altındaydı.
mucizemom8 GezenTavuk_2 valla bilmiyorum kuzum 10 hcg ölçen de var ama awox kullanmadım bilmiyor o kadar
uzlet GezenTavuk_2 Canım dün zaten test vermiştim Dün 9 günümdü çatlamadan itibaren 4.72 çıkmıştı Bugün de öylesine yaptım açıkçası negatif çıktı Yani çok çok aşırı silik böyle ip gibi bir çizgi var O da çok dikkatli bakınca çekmeye çalışınca kameraya bile yansımıyor negatif yani Benimki