Papatyaaam1 Tutar13 ben de bu marka sayesınde kaldım şuan hamıleyım ovulasyon takıbını yaptım 16 sında yumurtlama oldu 17 sı catlama
Papatyaaam1 Tutar13 yumutlaman az da olsa çokta olsa hergunu degelendır ozellıkle yumurtlamadan sonrakı ve oncekı 2 3 günü de ve esınle degerlendırdıgınızde belının altına yastık koy öyle yat
Tutar13 AlyAysEymen canım pcostq bu sekilde olmıyor tum renkler cift cizgi oluyor benim t cden daha koyu oldu ayın 24 unde sonra catladı 2 gun sonra tekrar pik gibi olunca acaba 2.yumurtlamamı dedim
AlyAysEymen Bsracbn yumurta geç olgunlaşıyor soru da ki testlerde ki gibi uzun sürüyor çatlaması normalde 2 günde pik yapar çatlar yumurta tabi ki bu bi sorun mu değil önemli olan çatlaması hamile kalabilmek için yumurtanın çatlaması gerekiyor
Tutar13 Papatyaaam1 benimde canım 23ü pik 24 u catlama oldu t cden daha koyu cıktı hatta pikte.ama 2 gun sonra tekrar cift cizgi görünce acaba 2.yemi yumurtlama oluyor dedim.kalpli gunleri degerlendirdim yeterlidir dimi canım?
Tam8 AlyAysEymen Bende bu ay ilk kez ovulasyon testi alicam acaba iki çizgide çok koyu oldugundami catlama olmus oluyor yoksa çok koyu oldugu gun yumurtlamami oluyor ya hicbirsey bilmiyorum☺️