ttazeannee tugceguler aynen canım son adet tarihine göre hesaplanıyor normalde ama tam ne zaman döllenme olduğunu biz bşlemiyoruz en iyisini doktor bilir
Pinar-inaloglu tugceguler Regl gecikmemin 4. Gününde vermiştim 2096 çıkmıştı. 4 hafta 5 günlük demişti doktor
ttazeannee Hifaakim ben sadece bir kere kan verdim 131 çıktı bir hafta sonra doktora gittim beş haftalık dedi 8 haftayken de kalp atışını duymak için gitmiştim
MujganisMom Kızlar merhaba son adet tarihim 16 Şubat henüz adet olmadım hala pazartesi kan verdim 2.4 çıktı dün verdim 2.7 çıkmış. Kafayı yiyeceğim artık niye böyle oluyor ya bilen benim içimi rahatlatacak birileri yok mu? 😕
ttazeannee Hifaakim beş haftalıkken gittiğimde kese göründü kalp atışı net değildi o yüzden 2 3 hafta sonra tekrar çağırmıştı
4564 Arkadaşlar pazartesi 35 değerim perşembe 98 çıkmış. Fakat ben çatlatma iğnesi vurdurdum ilişkı zamanlarına göre hesaplarsak 21 günlük gebeyim . Normal mi sizce bu değer . Öğleden sonra randevu aldım doktora gideceğim. Muhtemel kese gözükmez ama içim rahatlasın diye
Sedaccls tugceguler 2 gün geçmişti 37 ile öğrendim betanın ne kadar olduğu değil 2 günde 2 katı arttığı önemli🌸💝
4564 Sedaccls senin 37 den sonra kaç arttı canım. Şimdi sağlık ocağı doktoru diyormuş artiş olmamış falan dedi korkuttu beni. 35 fen 98 e çıkmış işte nasıl artış olmamış oluyor ki 😕
tugceguler Bende çarşamba kan vermiştim 16,74 çıkmıştı beta’m bugün yeniden verdim bakalım kaç çıkıcak.
Sedaccls 4564 36 146 399 şeklinde arttı sonrasında daha da vermedim bence 2 gün sonra yeniden tekrarlayın olumsuz düşüncelerle kafanızı bulandırmayın 2 katı artsa yeterli oluyor suan düzgün gidiyor sizinde
ttazeannee Hifaakim beş haftalıkken gittiğimde tabikide bebek ve kese vardı sekiz haftalıkken de kalp atışı duyuldu zaten.