Edafmo mucizegebee trendyol, koton, hm, zara, kiwikido, kozabebek, hümabebe, ebebek, hepsiburada.. Kısacası nerde neyi uygun görürsem 😂
ddefnos mucizegebee bütçenize uyarsa yenidoganda H&M ve Carter’s çok kullandım ama şu an fiyatlar epey arttı onun dışında Lcw’dada pamuklu kumaş bulduğunuzda yüz kere yıkansada bisey olmuyor genelde kaliteli öyle instagram butiklerinden bişeyler almadım güvenip alam varsa bende burayı takip edeyim😅
EsilaMiracAyazEren_Moms mucizegebee Trendyolda mağazası da var kendi internet sitesi de. Mağazanın adı MiaBaby ürünleri çok kaliteli ve uygun. Bi göz atmanızı tavsiye ederim. İsterseniz link bırakayım
Bsrass mucizegebee bende tüm alışverişimi ordan yaparım kuponlarla sa bata uyguna gelmiş oluyorlar ayrıca da kaliteli oluyor ürünler
Talentedmom mucizegebee takip ediyorum canım bedeni gelinde haber ver diyorum mail gelince hemen alıyorum zaten 2 kere falan aldım ama Trendyol gerçekten uyguna geliyor
Ecemom_ mucizegebee her şeyini ebebekten aldım ama sadece tulumlarını instagram obiminicom sayfasından sipariş ettim. Hepsi de çok iyi ve kaliteliydi.
zynpknt mucizegebee çoğunluk e bebek ama benim yaşadığım yerde pazarda hem uygun hemde çok güzel pamuklu şeyler var ordan da alıyorum hatta çoğu e bebektekilerden bile yumuşacık 😂