Aksoyy Birmanolya banda donmuş embriyo transferi yapılacak iki ay sonra adetliyken mi gittiniz adet bittiğinde mi naol oldu süreciniz
Ysg Birmanolya bana 3. Gün embriyosu transfer edildi suan 7. Gunumdeyim bekliyorum bakalım sonuç insallah pozitif olur 🤲🏻
Ysg Aksoyy adetliyken gittim muayene etti ilaca başladım sonrasında kontrol oldu rahim duvarı hazır olduğunda transfer oldum
h_h_momss Aksoyy beni adetin 2 ya da 3. Günü çağırmışlardı transfer için tedaviye başlamıştık , donmuş embriyo transferiydi benimde
Birmanolya Ysg ay inşallah güzel haberler alırsınız bana 3.gün transferi yapılacak bu ay bekliyorum bende
h_h_momss Aksoyy transfer için ilaç kullanmaya başladıktan 18 gün sonra transfer yapıldı bana,5. Gün embriyosuydu
h_h_momss Aksoyy embriyonun gelişimine göre 3. Gün ve 5. Gün embriyoları oluyor, yani embriyo haline geldikten sonraki 3 ve 5.gün hali demek
Birmanolya buss_buss inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻 kalitesi nasıldı embriyonuzun. Nelere dikkat ettiniz? Doktor transfer öncesi ilaç yazdı mı
buss_buss Birmanolya 8 hücreli denildi valla 2 3 sırtüstü yattım henüz dışarı çıkmadım ama evde dolanıyorum yatakta değilim işimi falan yapıyorum