Aaynurrr Kızlar dün aksam altıma kacırdım gibi suyum geldi birden cok önemsemedim sonra baktım bebegin hareketleri azaldı ve güclü hareket etmedi sabah doktorumu aradım oda kendi yeri var muayne ettigi Baska hastanede dogumdaymıs öglenden sonra gecixem dedi neyse asistanundan randevu aldım varmı böyle seyler yasayan endişelenmeye basladım😢🥺
Busra2013 Aaynurrr yani bilgim yok ama tuvaletiniz geliyormuydu yoksa hic gelmiyorken birden sumu geldi
Rafaelli Aaynurrr ilk gebelikde oyle olmusdu bendede, kontrole gitdim hastanın suyu cok az deyıb hemen yatırdılar , ınşallah sızde oyle bir durum olmaz cunku cok erken, benım suyum ilkinde az az geliyodu 37+ haftamdaydım
CerenDF Aaynurrr dün aynısını yaşadım suyum geldi sandım koştur koştur doktora doktora gittim bebek doğum pozisyonuna geçtiği için çok baskı yapıyormuş ve fark etmeden idrar kaçırmışım ama gerçekten idrar gibi değildi bildiğin suydu sonra hareket etmedi bebek. Doktorum da stresten hareketi azalmış korkmuşsun bebeğe yansıyor falan dedi. İnşallah sizinde böyledir en kötü
Ddm28 28+3de kese yırtılıp su gelmesi sonucu kızımı doğum yaptım ama su geldiğinde tek sefer olmuyor maalesef bitmek bilmeyen su gelimi devam ediyor çamaşırınız vs hâlâ ıslanıyor mu acaba
Busra2013 Aaynurrr tamamda hani oncesinde skismismiydin yani geliyormuydu idrariniz tutuyormuydunuz yoksa hic idrar yoken birden sumu geldi eger öyleyse doktora git ama hani idrarin gelioduda tutuyordum diosan belki dayanamayip bebek baski yaotigi an kacmistir
Ddm28 Aaynurrr o zaman isterseniz hiç vakit kaybetmeden hastaneye gidin başıma geldiği için söylüyorum çünkü su gelişi ile bebekte enfeksiyon kapma riski oluyor hareketleri yavaşladı bir yanda toplanmaya başlamıştı ve kesintisiz su gelişi yaşadım ben 😔
Busra2013 Aaynurrr aha anladim gecmis olsun insallah kotu bisi yoktur doktora randevu almissin insallah bisi cikmaz
Busra2013 Aaynurrr kiz kaciriyorsanda insallah idrardir baska bisinolmasin allah kotuusnden korusun insallah
Elifimsib Aaynurrr 31+3 üm şans eseri 5 gün önce su sızıntısı olduğunu anladık gerçekten akıntıdan idrardan ayırt edebilmek çok zor. Su sızıyorsa ister istemez bebeğin suyu da azaldığı için hareketlerde azalma oluyor. Bi de mesela benim sızıntı bazen oluyor bazen olmuyor hareket ettikçe, öksürdükçe vs geliyor zaten hastanede takipteyim doğuma kadar böyle devam edecek. Su olma ihtimaline karşı doktora gidene kadar çok ayakta kalmayın olabildiğince uzanın yatın. Tuvalette duşta falanda ufak ufak sızabiliyor. Bazen enfeksiyon kaynaklı da su gibi geliyor inşallah öyle bir şeydir en azından antibiyotik vs tedaviyle geçer🙏