crazyymom Kızlar 1 haftalık bebegim 2 gün öncesine kadar bazen uyanık bazen uyurdu ama dünden beri hiç uyanmadi yani her saat başı uyandırıp emziriyorum emiyor sonra memede uyuyor bidahaki saate kadar hiç uyanmıyor ve 24 saat oldu böyle rengide iyi sarılık belirtisi yok bilen varmi normal mi yoksa en az bikac saat uyanık kalmasimi gerekiyor?
Merve-99 crazyymom dünden beri hiç uyanmamasi hiç normal değil hiç mi kaka yapmadı çişi dolmadı mı altında rahatsız olup uyanması gerekirdi sarılık olabilir yani başka niye uyanmasın ki yenidogan
crazyymom Merve-99 kaka çiş yapıyor ama ilk günden beri bundan rahatsız olmadı hiç ama sarılık belirtiside yok ki
User658383839 crazyymom ay Allah’ım benim bebeğim de öyleydi en az 3 saat uyandiramadim. Ne yaptıysam ne ettiysem fayda etmedi en son topuğunu sıktık öyle ağlatarak uyandırdık. Emerken benimki de meme de uyuyordu 20 günlük olduk o alışkanlığı gitti. Ama bizim sarılık başlangıcimiz vardı çok şükür kalmadı
crazyymom User658383839 bende uyandiriyorum onda sorun yok ama tuhaf olan emdikten hemen sonra tekrar uyumasi
kbsoysal Belki siz yanındasınızdır diye rengi farklı gelmiyordur, benim oğlum da 16 günlük ama hiç dediğiniz süre kadar uyumuyor. İlk hafta uyuyordu o da sarılık yukseliyormus ondanmış. İçiniz rahat etmiyorsa bı doktora göstermenizde fayda var 🥰
Zarifbblog crazyymom gayet normal benim oğlum da zorla uyandırır emzirirdim nerdeyse 3 4 gün bu şekilde sürdü. Sarılık olmaz emzirdiğiniz sürece ama endişe ediyorsanız yenidoğan acilde bi baktırın
crazyymom Zarifbblog yani sarılık olmadığı görünüyor ama bi uyandırıp uyanık kalmasını denicem bakalım kendiliginden uyucakmi uyursa götüreyim artık yada doktoru arayayim
Merve-99 crazyymom sen yanında olduğun için fark etmiyor olabilirsin bende bebeğimin sariligina olmadığına emindim ama 3 günlük kontrolüne gittigimde 12 çıkmıştı degeri bence hastaneye git ölçsünler
crazyymom Merve-99 öylemi diyorsunuz 2 günlük goturduk normaldi bende her saat başı emziririm coo nadir 2 saati buldu aslında ama doğru yine bi baktırmak lazim
Zarifbblog crazyymom uyuması çok normal bence uyanık olması anormal 9 aylık bir yoldan geliyorlar çok yorgun oluyorlar birde ne yapacak ki keşif zamanı değil emecek uyuyacak büyüyecek yani😍
ysee crazyymom en fazla 3 saatte bir uyandırılması gerek . Bebek tembelliği gibi bişey diyolardı buna. Sebebi ne olursa olsun en fazla 3 saatte bir uyandırın biraz vakit geçirin. Bebekler anne karnında gibi davranıyolar ama uyku problemi yaşayanda oluyor. Birde doktorunuzada sorun bunu
crazyymom ysee ben sarılık olmaması için hiç 3 saat koymadım araya hep saat başı uyandırdım çok nadir 2 saate bir uyandığı oldu şimdi uyandirdim normal uyandı çok şükür
ysee crazyymom yani en fazla 3 saat uykkudan sonra tembellik gelişmemesi ve beslenmesi için öyle bir bilgi vermişlerdi doktorlar. Yani siz sık sık emzirin zaten iyi yapıyorsunuz ama maks aralıksız uyku saatleri öyle olmalı demişlerdi
crazyymom Zarifbblog hahaha buna çok güldüm 😁 ne bileyim bu kadar fazla geldi en azından bi iki saat uyanık kalsaydi diye 🤣