okuyananneeeee İlki 34 hafta erken doğum ve sezeryan olduğum için soruyorum hanımlar, şuan da erken doğum riski var 30 haftalığım doktorumla konuşmadık tahmini doğumu ama uygulama sanırım 40 hafta hesaplıyor vaktinde doğsa bile 40 haftayı bekler mi doktor acaba?
Edafmo okuyananneeeee 40 haftayı bekletmiyolar ikinci sezeryanda. 38 de alınıyor çoğu Duruma göre 37 veya 39da olduğu oluyor. Benim de ilkim erken doğum 35 haftada Doktorum 37-38 gibi alırız demişti ama daha kesin bir tarih koymadık
Asi_07 okuyananneeeee 37+6 da doktorum fazla bekletmek istemedi bebek asağıdaydı ve baskı yapıyordu rahim yırtılma riski olabilir dedi çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı size ve tüm gebelere inşallah genelde 38 39 haftalarda alıyorlar
Busra2013 okuyananneeeee sanirim hayir benim ilk gebeligim normal bekleniyordu panik atagim tutu seseryan isteidm 40 haftada dogurdum ama bunu 38.37 de almak isterim yani doktorla konusurum eger uygunsa 37.38 alsin derim
Tini_minii okuyananneeeee bende ilk doğumumu 33+4 de zorunlu olarak yaptım şimdi herşey yolunda giderse 38 de alırız dedi
okuyananneeeee Asi_07 38 haftam falan tam kurban bayramına denk geliyor da 😅 doktor izinde falan olur korkuyorum ya 37 ya da 39 da mu alır acaba diye düşündüm çünkü yanımda birileri kalması gerekecek
okuyananneeeee Busra2013 bende aslında 37. Hafta iyi diye düşünüyorum benim de bebek aşağıda baskı yapıyor
Hizliveofkeli Ben de çok merak ediyorum bir dahaki gidişime soracağım. Her şey yolunda olursa 41.haftayı bekler miyiz diye😂
okuyananneeeee Tini_minii biz daha doğumu hiç konuşmadık ama önceliğimiz 34. Haftayı görmek dedi hep sonrasına sonra bakarız dedi erken doğum riski olunca, tam doğum zamanını hiç konuşmuyor 😅
okuyananneeeee Busra2013 bende 30. Haftadayım artık Biraz daha rahatım çok şükür bu haftaya kadar geldik , vaktinde sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza ♥️
Nilayy95 okuyananneeeee dün tarih aldım ilki sezeryandı ve iri bebekti imza attım 37+2 de ben kendim aldırmıştım. Ama bunda şekerden dolayı 38.haftada alırız diyen doktorum dün iyi gidiyorsun 39 da alalım dedi ve 1 temmuz olur diye gün verdi. Ben tabi o günü bekleyeceğini düşünmüyorum bakalım