aycinelizsmom Kızlar bebeklerinizin odasında sinek ilacı kullanıyor musunuz? Ne kadar sineklik olsa da eve sinek giriyor, Raid vs prize takılan sinek ilaçlarından kullanıyor musunuz çocuk odalarında?
Birbenbirbebek aycinelizsmom küçükken incia sinek kov kullanıyordum bebeğe . 1 yaşından sonra prize takılandan kullandım şimdi uyumadan ½ saat önce de sinek ilacı sıkıp iyice havalandırıp yatırıyorum yine ayağına biraz sinekkov sürüyorum ama
Birbenbirbebek aycinelizsmom küçükken incia sinek kov kullanıyordum bebeğe . 1 yaşından sonra prize takılandan kullandım şimdi uyumadan ½ saat önce de sinek ilacı sıkıp iyice havalandırıp yatırıyorum yine ayağına biraz sinekkov sürüyorum ama
Birbenbirbebek aycinelizsmom onlar da sinek sayılır hahaha. 😂 şaka kız hemen şimdi linç şey yapmayın bende görümceyim
aycinelizsmom Birbenbirbebek ya kızım daha 2,5 aylık yatak odasında bizimle yatıyor, prize takılanlardan kullanmak daha mantıklı geldi
Birbenbirbebek aycinelizsmom biraz uzağa takarsan sorun olmaz canım ama dediğim gibi likit raid güzel değil esemmat daha iyi uyumadan tak birde
TheMuhtesem aycinelizsmom geçen yaz siveno, incia bir de başka doğal bir markanın spreyini kullandım. Perdelere yatak başına uyku tulumunun üstüne falan sıktım hep. Tam İşe yaradımı anlamadım ankarada sinek sorunu pek yok ama bazı geceler bizim odaya da giren sinekleri uzaklaştırmaya yetti bu doğal spreyler