Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar Mersin’de bu doktora giden tedavi olan var mı çocuk için giden varsa yardımcı olabilir mi rica etsem lütfen
Mersin doktor Ahmet yıldız bakan
Kirazlar27 instagramda memnun olan çok ama benim bir arkadaşım gitti hemen hızlıca baktı geçti dedi çok kalabalık çok ilgilenmedi demişti
Kirazlar27 benim bir tanıdığım vardı 9 yıldır çocuk sahibi olamiyordu bu doktor doğal tedavi veriyor sonra hamile kaldı
Aleynanaz bende gitmeyi düşünüyorum ama eşimin işinden dokayı izin alıp gidemiyoruz giden varsa eğer kür tarifi falan veriyorsa kullanmak istiyordum bizde bir buçuk yıldır istiyoruz deniyoruz olmuyor bütün yolları denedim bir türlü olmadı şimdi hayıt otu macunu kullanmaya karar verdim ama baktım bu doktor doğal tedavi diyor ondan dolayı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Emanetimi_bekliyorum hımm evet çok kalabalık muayene ücretleri falanda pahalı gidebilecek yerde değil uzak bana biraz yüne gideceğim ama eşimin işinden dolayı gidemiyoruz izin alamıyor enfeksiyon çok fazla vücudumda ve bebek istiyoruz doğal tedavi diyor ondan bilen varsa ne öneriyor diye sormak istedim