Morrinah Kızlar merhaba özel hastaneye gidiyorum sorum şu 15+4 iken bebeğimin cinsiyetini öğrenebilirmiyim çok heyecanlıyım randevumuz yarın ilk önceliğim sağlıklı olması her gelene kabulum ilk gebeliğim ama artık adıyla seslenmek istiyorum miniğime 🥹🥹🥹🐣⭐️
Morrinah Morrinah doktor randevumuz geçenlerde 12 haftalıkken idi doktor sonraki gelmeye dedi bakacağız diye ama bilmiyorum heyecan var 🫶🏻
Bebegim3444 Morrinah İlk Gebelimde 11. haftada bana söylediler cinsiyetleri ikiz olmasına rağmen bu Gebelmde 12. haftada tahminde bulunuldu ama 14. haftadan önce kesinlikle yanıltıcı bulunduğunu değişebileceğini söylediler siz 15. haftaya gelmişsiniz yani uygun pozisyonda olursa görünür
Morrinah Bebegim3444 yaa bizim ki sedyeye yatar yatmaz 12. Haftada cinsiyet sorma bana diğer gelmende bakacağız dedi 🥹 inşallah sağlıkla alırız 🥹♥️
ileyyy Öncelikle merhaba.. hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın ❤️ Eğer bebişiniz kendini gösterirse öğrene bilirsiniz.. doktorum bize 12. Haftada tahmini söylemişti ama 14. Haftada daha net olarak söyledi zaten aynıydı ikiside
Morrinah ileyyy merhaba 12. Haftada tahminimiz bile yok doktorda söyleyemem diğer haftada dedi heyecanla bekliyoruz yarın gideceğiz zaman geçmiyor sağlıkla kucaklarımıza alalım 🥹🫶🏻
Morrinah Merve-99 inşallah aşırı heyecanlıyım iki seçenekte de adı belli yarından itibaren adıyla seslenmek istiyorum mimişime 🥹
Morrinah Merve-99 kız gökçe oğluş göktuğ şuan popüleritesi çok ama biz eşimle ilişkimizin ilk başı 5 yıl önce belirlemiştik bu isimleri ♥️🥹 inşallah sağlıklı olsun da 💖🐣
Bebegim3444 Morrinah Ay şaka yapıyorsun benim ilk çocuklarım ikiz bir kız bir erkek olsaydı göktuğ Gökçe koyacaktık😃 İki oğlum oldu Oğuz Kaan ve alparslan koydum Hamileyim büyük ihtimalle kızım olacak ona da Gökçe düşünüyoruz ya da aslıhan 😃 Bir arkadaşım var onun ikizleri bir kız bir erkek o da aynı şekilde göktuğ ve Gökçe koydu
Morrinah Bebegim3444 yaaaaa çok güzel isimler bizim soyadıyla çok güzel uyuyorlar soyadımız gök hayalimizdi inşallah sağlıklı olsunlar da başta sizin bebişlerin isimleri de çok marijinal mesela güzelmiş
Bebegim3444 Morrinah Âmin canım tabii ki her şeyden önemlisi gerçekten sağlıklı olmaları Rabbim sağlık huzur versin ve çocuklarımıza sakinlik versin inşallah
Melickaya Geçen hafta 15. Haftamdaydım doktor cinsiyetini gördü. Sizinde %90 görür tabi eğer pozisyonu uygunsa 🤗