Mehtap_00 Meltem5316 benimde sol kasığımda çok ağrı olmuştu sordum ama ne taraftan yumurtladysan orda ağrı daha çok olur dedi korkulacak bişey yokmuş içini ferah tut canm
Meltem5316 Mehtap_00 peki teşekkürler bilgileriniz için bir şey sormak isterim biraz bağtıl inanç fakat sağ veya sol ne taraf ağrıyorsa bu cinsiyette de etkiliymiş peki öyle mi yani sol veya sağ olması cinsiyete etken mi
Mehtap_00 Meltem5316 sol kasık ağrısı da kız sağ da erkek oluyor sanırım ama cinsiyeti öğrenmek için çok minigiz biz 10+3 😊
Meltem5316 Mehtap_00 benimde erken daha ama çok merak ediyorum tabi ki önce sağlıkla gelmeleri tek temennimiz şuan 9+2 benimde başından beri erkek hissediyorum çevremde genelde herkes kız diyor bir tek ben erkek hissediyorum bakalım çoğunluğun tahmini mi çıkacak
Mehtap_00 Meltem5316 banada hep erkek dediler bende erkek gibi hissediyorum tabiki sağlıklı olsunlar da cinsiyetin ne önemi var
Arzu_tasan S-nur1 ben 8+6 dan merhaba diyeyim 🥹 belirtilerim çoktan var bu sıra daha çok mide bulantısı baş ağrısı aşırı var ve bel ağrısı
Mehtap_00 Arzu_tasan malesf o bende de var 8 haftadn beri devam özellikle gecelri ve dun sabhtn beri de şiddetli baş ağrısı geçmiyor hiç bisekilde Allah kolaylık versin hepimize
Mrvsvn Kızlaar hepinize hayırlı olsunn. Ben de 9+3 den bildiriyorum son 1 aydır mide bulantısı iştahsızlık halsizlik yaşıyorum. Mide bulantısı çok fena. Şimdiden 3 kg verdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Mehtap_00 sibelgoksu aa çok iyi ikili tarama testine gdicem 2 hftam var benm de umarm bizde görürüz çok merak ediyorum 😂
Damlanurr0 Pinar58eslem ben 6+1 de gittiğimde duymuştum 7+2 de tekrar gittim çok sükür herşey yolundaydı 5 hafta sonra gelebilirsin dedi biraz korku biraz heyecan ilerliyoruz bi şekilde