sdmnvbzkrt Merhabalar transferden ne kadar sonra gebelik testi yaptınız? Kaçıncı gün kan verdiniz? Zaman hiç geçmiyor beklemek en zoruymuş
Tufu2 sdmnvbzkrt 6. Gün erken gebelik testi yaptım çok cok silik çizgi cıktı yok gibi yani akşamında kan verdim 59 cıkmıştı değer
S-nur1 Ben sanırım 7.gun test yaptım pozitif 12.gün de kan verdim yanı kanı erken vermek istemedim sizin kaçıncı gününüz
sdmnvbzkrt S-nur1 6. Gün daha erken ama zaman geçmiyor ,çift 5. Gün embriyosu 8. Gün falan çıkabilir diyorlar bilemedim idrarda çıkmıyormus bazen
S-nur1 sdmnvbzkrt Yani 5.gün embriyosu çoğunlukla çıkıyor canım ben felan çok net öğrenmiştim kişiden kişiyede degısır ama 7 de çıkmadıysa tekrar edebilirsin normaldir yanı
Tufu2 sdmnvbzkrt 6+1 dendi bayramdan once kese yolksaç gorduk bayramdan sonra bebek ve kalp atısı için gel dedi inş cuma gidicez inşAllah hersey yolundadır günler gecmek bilmiyo
Tufu2 sdmnvbzkrt sdmnvbzkrt amiin canım benim inşAllah sen ne durumdasınn güzel haberler alalım bol bol
sdmnvbzkrt irmak12345 bende kesinlikle beklicem 12 yi derken 9 a.kadar dayanabildim 😂 sizin az kalmış doğuma sağlıkla alın kucağınıza inş 💐
sdmnvbzkrt Tufu2 ben günümü bekleyemeden erken verdim kan 9. Gün 135, 11. Gün 298 çıktı gayet iyi dedi doktor,haftaya kese randevum var inş sağlıkla kese sonra kalp atışı alırız 🤗
Tufu2 sdmnvbzkrt bende günümü bekleyememiştin 6. Gün 59 la ogrendim en son 13101 olunca kese için gittik iste simdide inş kalp atısını duyarız umarım ikinizde canım benim 🤲🏻🤲🏻❤️