nurmltli61 Kızlar bugün doktora gidicem öyle bisey ki her an doğuma alabilirler 🤦🏼♀️36 haftalık doğuran sıkıntı çeken var mı küveze alırlar mı? Benim suyum az makat geliş ve boynunda 1 tur kordon var her an alabilirler beni🥹ve ara sıra sancı gelip gidiyo
Dilan_Krn nurmltli61 36+3 de doğum yaptım makat gelişliydi benimde bebeğim hiç bi sorun yaşamadım sadece ek olarak ciğer geliştirici vuruldu hiç korkma yani kilosu çok düşük olmadığı sürece hiç bi sorun olmaz 🙏
2kidsmomm nurmltli61 iki bebeğimi de 36. Haftada doğurdum. Biri 36+5te doğdu çok sağlıklıydı. Diğerini bir ay önce 36+3 te doğurdum iki hafta küvezde kaldı ciğerine su kaçtığı için. Bebeğin durumuna bağlı biraz
Gmze07 nurmltli61 38 de doğurdum kızımı ama yine solunum sıkıntısı yaşadık malesef 36 da doğurup solunum sıkıntısı yaşamayanda var. 40 doğurup yaşayanda var tamamen bebeğe bağlı canım ama inşallah sağlıklı küveze bile gerek kalmadan kucağına almayı nasip ettsin Rabbim.
Leylasiva21 nurmltli61 çok şükür tansiyondan dolayı 36 haftalık doğum yaptım kızım küveze girmedi 2900 gram 49 cm doğdu. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Rozzzzaa nurmltli61 geçmiş olsun canım bebeğin solunumuna bağlı aslında bazen 40 ında doğuyor solunumda sorun var yine kuveze alıyorlar bende 37 doğurdum kuveze alınmadi mesela
nurmltli61 Dilan_Krn 34. Haftada gittiğim de 2418 di kilosu şuan 36 haftalığım almıştır kilo diye düşünüyorum
Dilan_Krn nurmltli61 Tabi illa ki almıştır son haftalar zaten fazla alıyorlar sizde bilirsiniz gönlünüzü ferah tutun yani hiç bişey olmaz benim 3.100 dediler 2.800 doğdu 36 hafta erkende bi süreç ama şükür bi sorun olmadı sizdede olmaz güzel düşünün
nurmltli61 Gmze07 bebeğim böyle toplanıyor 🥹midem bulanıyo belimde ağrı var karnımda bi ağrı var tarif edemiyorum hareket ettikçe daha çok ağrı giriyo bunlar doğum sancısı mı yalancı sancı mı anlamıyorum
nurmltli61 Dilan_Krn belim ağrıyor karnımda bi ağrı var tarif edemiyorum bebek hareket ettikçe ağrı coğalıyo midem bulanıyo doğum sancısı mı bu anlamıyorum
Yaseminkayaa nurmltli61 bu gün aynı durumdan bende gittim resmen kendi karnımı gördüm hafif sancı var ama daha bebeğim 34hafta 5 günlük kilosu da aşağı yukarı 2500 2600 olsun çok da değil kafası da aşağıda devam ederse normal doğum olur korkma etme dedi ama Kuvöze de girer dedi siz gittiniz mi hiç kontrole
Perihan3 nurmltli61 bendede ayni durum var hareketleri kasiklarimda hissediyorum icimde sanki donuyor surekli bi idrarara cikma hissi ve karinda sertlik var 32 haftaligix
Meryeli nurmltli61 benimde haftalardır böyle toplanma oluyor. 36+4. Bi de bu toplanmalar da sanki içerde sıkıştırıyorlar beni sıkışma hissi geliyor nefesim değişiyor sanki tarif edemedim sanırım ama böyle yaşamışsınızdır mutlaka bunu.
Minyonannecik nurmltli61 ben 30 haftalığım bu durumu çok yaşıyorum ama bana herşey yolunda dedi magnezyum yazdı yani yalancı sancida olabilir bu arada eğer parol içip geçmyorsa ağrı sızı doğum ağrısıdır dedi bize
nurkarakass nurmltli61 36. haftadayım benim de aynı şekilde toplanma kasılma oluyor. bazen nefesim bile kesiliyor ama dinlenince geçiyor. yine de aşırı gerginim napıcamı da bilmiyorum herkes sancını evde çekip git diyor ama 2-3 çocuk doğuran insanlar hepsi ben nerden anlayayım ilk çocukta yahu 😒😒
Yaseminkayaa Meryeli ben bunun aynısını şu an yaşıyorum nst gittim sancı yok varsa da çok hafif doktor doğum başlangıç demedi ama tetikteyim siz gittiniz mi bişe dediler mi
ayseayseaysee Meryeli ben de 35+3 deyim. Fotoğraftaki gibi ortada değil ama daha çok sağda toplanıyor. Toplandığında sanki içime öküz oturmuş gibi bir sıkıntı çöküyor. Çarpıntım varmış gibi oluyor. Sizin hissettikleriniz de böyle mi 😅
ikibaloglanannesi 37+0 da oğlum doğdu kuveze girmedi 2985 doğmuştu. Arkadaşım iki çocuğunu da sezeryan ile doğurdu 36′da. Biri 2300 biri 2500 du kuveze girmedi. Solunum sıkıntısı olmadığı sürece girmiyorlar
Meryeli Yaseminkayaa benim nst de hiç sancı çıkmadı normal olduğunu söyledi bi de bebek büyüyor ya her hafta onun da tabi etkisi var