Soniko Bayramın son günü salı günü 32. Haftama denk geliyor. Çalışabilir raporunu ne zaman alacağız? Ne zaman almak daha avantajlı?
bravo61 Soniko ay isterseniz bi doktorunuza sorun ya belki erkenden yazabilir duymuştum sanki 32. Hafta raporu ya erkenden yazıp verebilir
Elifff11 Soniko benim bayramın 1. Gününe denk geliyordu vermedi doktorum erken. Bayram bitimindeki ilk gün alacağım. 32+3 oluyorum 😌
EltAyfer Soniko Toplam izin sürenizin bitimi takriben Temmuz 22 olacak, Salı günü ayrılmanız halinde. Daha geç değil, daha erken avantajlı olur. Tatile denk geliyor her türlü çünkü.
Soniko EltAyfer ben ayrılmayı düşünmüyorum 37ye kadar çalışmak istiyorum. Hangisi daha avantajlı olacak ona bakıyorum
Qonca652 Soniko ben de ayrılıcam bir hafta rapor alıcam . 31+6 da çalışamaz raporu verirle mi diye sorucam.Peki hastanelerde veriliyor dimi bu rapor? Özel klininklerdeki doktorlar verebiliyor mu?
yasemin__hemsire Erken almaktansa geç almak daha avantajlı doğum sonrası na kaliyo izin sonrasında alabilirsiniz ama mesela 33 de aldınız rapora 32 yazdırın. Çokta geciktirmeyin Dr problem yapmasın
Soniko yasemin__hemsire 32+6 pazartesi gününe denk geliyor. Bekleme mi önerirsiniz yoksa özelden bayram sonrası çarşamba 32+1de rapor almamı mı?
Soniko Elifff11 ben devletten alacaksam 32+6yı beklemem gerekecek. Beklesem mi yoksa bayram sonrası özelden mi alsam?