Merve-metin Busrasisman aile sosyal hizmetlere başvuru oluyor ama henüz resmi gazetede yayınlanmadığı için şuanlık başvuru yapmayın bekleyin resmi gazetede yayınlandığında başvuru yapın
Busraa41 Happyka her iki çocuk içinde aylık 5 bin demiş, bu durumda ben iki çocuk olduğu için aylık 1.500 alamıyor muyum
Dillloooo Aaa hadi inşallah yaa çok iyi olur 👌. Doğum parası rezaletti cidden 2024 de doğum yaptım 300 tl para verdiler😂😂 şimdi yine hamileyim hem 5bin tek seferlik hem de aylık 1500 mü alacağım
Happyka Dillloooo birşey kafama takıldı, böyle paralar verilirse zam yapacak bunlar bebek kıyafeti olsun maması olsun 🤣 zaten herşey pahalı da
Kumsalzeyus Dillloooo 2019 da çeyrek 400 dü üstüne hediye gelenlerle altın almıştım bende şimdi verilenle gram zor edecek gibi
1Prens1Prenses53 Ben Kasım 2024 te 2.çocuğuma doğum yaptım bu kadar kısa süre için ödeme alamıyor olmak haksızlık,kesinlikle bu duruma düzenleme gelmeli.eminim benim gibi kasım aralık gibi doğum yapan 1 ay ile bu haktan yararlanamayan çok kişi vardır.