Anniskoo0634 Kızlar gurbetteyim şükür bu zamana kadar kimseye muhtaç olmadım sonrasında da olmak istemiyorum 7. Aya kadar rahat geldik masallah , 7. Ay sonrası yani 3. Trimester ağırlaşma dışında çok zorluk var mı ? Kişiden kişiye değişir ama merak ettim 3. Trimesteri 🥰
Deleted33000 Anniskoo0634 bende yarın 26 haftalık olacağım şimdiye kadar zaten zordu bari bundan sonrası rahat geçsin amin amin şimdiden çok agirlastim hareket edemiyorum ateş basıyor 🥺🥺🥺🥺
Esraa00 Anniskoo0634 28+1 ağırlaştım ayakta çok duramıyorum Fıtık var bacağıma vuruyor özellikle pelvik kısım ağrıyor bir an önce 30 ve sonrası olmak istiyorum
duyguu11 Anniskoo0634 26+2 bende çabuk yorulmaya başladım sanki 🙈 mide reflü arttı haftalar geçtikçe de korkuyorum 3.trimesterdan
Bezelyelerimm Anniskoo0634 30 haftamdan beri aşırı bel sırt agrısı cekıyorum ılk gebelıgımde boyle degıldı ama bunda cook fena sankı kemiklerimi yırtıyorlar gibi
Crnyldz Bende 7 ye girdim 29 haftalık şuan kalça ağrılarım başladı 4. Ay ve 5. Ay çok rahattım enerjim falan yerindeydi 6 nın ortalarından beri halsizlik bi alışverişe çıktımı dayanamıycak hale geliyorum nefes almakta zorlanıyorum kansızlığım başlamış belki bu yüzdendir bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin sizde inşllh sağlıkla kucağınıza alın☺️
aslanmommy 27 haftaligim bende az kaldı ama daha ne bebişimin adı belli ne alışverişe başladık 🫣 ilk bebeğim çok heyecan merak var ama sudan çıkmış balık gibi nerden nasıl baslicam bilmiyorum zaman da akıyor
Anniskoo0634 aslanmommy hallolur yaa alışveriş denen şey sadece paraya bakıyor 😄 bizde büyük eşyaları henüz almadık . Ayyy daha çabuk geçsin zaman ya bi an önce 30 haftalık olmak istiyorum sonrası çok kolay geçer gibi 30 lu haftalar artık benim için ideal geliyor 20 ile 30 hafta arası gecmekkk bilmediiii😄
AYSNR90 aslanmommy ayy bu ben😃 bnde 27+4 teyim hiçbir hazırlığım yok diyebilirim. 2.çocuk onunda etkisi olabilir. İsime bile karar veremiyoruz.7.aya girdik resmen napıcaz nasıl olcak bilmiyorum 😔
tazeannesese Esraa00 ay canım senin de mi pelvik ağrın başladı Allah yardımcın olsun çok zor ben 7 haftadır çekiyorum o ağrıyı ağlıyorum kimi zaman artık
tazeannesese Esraa00 çok ortak yonlerimiz War 😀 ikimizde yalnız gurbet kuşları yiz. Keşke yakın olsak sohbet etsek destek olurduk birbirimize
Deleted33000 Anniskoo0634 ilk kanama lekelenme ile başladık tiroid var sonra ilk 4ay aç gezdim bulantı kusma vardı tam bunlar azaldı derken şimdide agirlastim daha temizlik yapılacak her iş gözümde büyüyor çoğunlukla uyumak istiyorum hala riskim olduğu için onca iş nasıl yapılacak kaygısı var ohooo daha neler var neler
Anniskoo0634 pskdanisman1anne onu bende bilmiyorum ama 28. Haftadan başlıyor sanırım . Ben 27 haftaya yeni gircem 1 haftamız kaldı
_busss Başlarda rahattım 27. Haftaya başladım son 2 haftadır zorlanıyorum artık Ferritin değerim düşmüş gece uyuyamama gaz mide yanması başladı Allah kolaylık versin hepimize bence en zoru 3 . Trimester
ay_naber_ayol Zaten ilk gebelik kolaysa pek kimseye muhtaç olmuyorsun ama 2. de kesinlikle destek birileri lazım 🥲 27+6 bu zamana kadar çok zor geldim ilk gebeliğimde 3. Trimester harikaydı bunda da öyle olur inşallah diye dua ediyorum ama bu çok zor geçiyor 🥲