meriviin Merhabalar, yenidoğan döneminde kullanıma uygun kanguru arıyorum. Sling kullanışlı mı ? Önerilerinizi bekliyorum.
Asi_07 meriviin kızım 2.5 aylık doğduğundan beri sling kullanıyorum bana göre çok rahat kullanımı kanguru almadım
mellikenur Ben Ergobaby markasının yeni çıkan kangurusunu aldım yeni doğandan itibaren her şekilde kullanılıyor ama yurtdışında yaşıyorum türkiye fiyatlarına baktım burdan kat kat pahalı tr fiyatı
meriviin mellikenur dediğiniz kanguruya baktım da yenidoğan döneminde nasıl kullandınız? Bacaklarını ayırıp oturması sıkıntı yaratmıyor mu? Başka kullanım şekli var mı? Bilmediğim için soruyorum
mellikenur meriviin henüz doğum yapmadım kullanmadım çevremde kullananlar var ve satışı da yeni doğandan itibaren olarak geçiyor iç dizaynında da kademe kademe büyütülüp küçülüyor. Benimkinin tam adı “Omni Deluxe Babytrage” belki farklı modele bakmışsınızdır
avucundaopucuk Bende solomombaby heryöne kanguru modeli var çok memnunum oğlumda çok memnun kalmıştım şimdi 2 ciyi de onda büyütücem inşallah 🙏