Eliffyamann MhysaTheGreat bende öyle düşünüyorum ama söylediklerinden sonra ondan mi gün alayim yani 😢
MhysaTheGreat Eliffyamann yok ondan almayın bence de güven vermedi bana açıkçası yapacak durumdaysanız bile sırf tatili bozulmasın diye kendi istediği gibi yapmak istiyor. Üstüne zorbalayarak bildiğin yapıyor bunu ölürsün falan ne demek hadsizlik. Başka bir doktora görünün bence
MhysaTheGreat Eliffyamann yani 40+0 a gün veremezken böyle bi risk yoktu da bi anda risk mi çıktı saçmalık. Araya sıkıştırmak istiyor işte tatili uzasın diye o zaman sizi uyarsa anlarım yine ama gerçekten eşim de medikal işinde dün akşam geldi dedi bayram 9 güne çıktı diye sizi de o zamanlama ile araması gayet açık yani sebebi
Eliffyamann MhysaTheGreat teşekkür ederim hastaneye geldim simdi diğer doktora sorucam beni kabul eder mi diye cevabını haber veririm inşallah hayırlısı olur
Eliffyamann MhysaTheGreat simdi çıktım hastaneden diğer doktora kaydımı yaptırdım kabul etti sağolsun, pazartesi için sezaryen tarihi aldım, içim çok rahatladı, simdi diğer doktora kendisiyle devam etmeyeceğimizi söyleyeceğim
anneolmakneguzel_ Eliffyamann aaaa terbiyesize bak. Doktorlar da çoştu. Pardonda doktor demek hayatımıza hüküm etmek değil. Terbiyesiz. Kesinlikle başka doktora gidin. Hangi cesarer size böyle konuşlasını sağlıyor. Lütfen bunlaro normal görmeyin.
Eliffyamann anneolmakneguzel_ hala şoktan çıkamadım butun gece ağladım bebegim o stres yüzünden bile kaka yapabilirdi, doktorumu değiştirdim çok şükür
Merve-99 Eliffyamann öyle bir doktorum olsa ağzıma geleni sayar saniyesinde birakirdim 41 haftaya kadar hiçbir bebekte sorun olmaz o seninle uğraşmak istemediği için bayramda tatil yapmak için sana öyle dedi
Eliffyamann Merve-99 doktorumu değiştirdim baska doktor kabul etti, hala şoktayım bu tavrı hakedicek hiç bisey yapmadım halbuki
MhysaTheGreat Eliffyamann sevindim sizin adınıza kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi ❣️
anneolmakneguzel_ Eliffyamann hep korkutma politakası bunlar, sen merak etme. Umarım bu doktor iyidir. Doktorlara fazla anlam yüklemeyin. Herkes işini yapıyor sonuçta. Hayatımıza hüküm edemezler sadece yönlendirirler
Merve-99 Eliffyamann kendisi bayram tatilini zevkle yapmak istiyor ondan öyle yapıyor işte sizle mi uğraşcam tatil girmeden alayım bebeği gitsin diyor kısacası