Seelinimo Kızlar selam 16 haftalık 4 günlüğüm aslında bebeğim önden gidiyormuş bi hafta gibi bir süre demişti doktorum. Ve ben 50 kilo ile başladığım serüvenime +4 kilo alarak devam ediyorum normal mi sizce ?
SinemSl Seelinimo Birebir aynı durumdayız ☺️ Bende 17. haftamdayım ve 4 kilo aldım 🙄 Doktoruma göre normal, ortalama ayda 1 kiloya denk geliyor
Gtopcucan Seelinimo 19 . Haftaydı sanırım tam hatırlamıyorum +8 kilo almıştım doktor da bir güzel azarlamıştı 🙈
Visneli1so-s Seelinimo gayet güzel ve normal keşke bende alsam 17. Haftaya girdim 53 le hamile kaldım bu zamana kadar 5 kilo verip 48 düştüm henüz daha alamadım doktor kızdı dedi biraz sağlıklı beslen
Seelinimo SinemSl iyi bari sevindim 😅 bende sık acıkmaya başladım ama iştahım çok artmadı sende durum nedir ? Sabahları aç uyanıyorum bide ara öğün yemezsem çok acıkmış hissediyorum o kadar
SinemSl Seelinimo Normalde de çok iştahlı biriydim, porsiyonlarım büyüktü 😂 Şimdi porsiyonlarım küçüldü ama daha sık yeme isteği var. Sonuç olarak yediklerim aynıdır
Phyloo Gtopcucan dokuz ayda 12 kilo almıştım azarlanmadım önemli olan senin değil bebeğin kilo alması doktor bunu bilmiyor galiba