Elvn Yenilik tatli yedim sol tarafmda erken kiprdadi hic kusmadm istahim acildi ve kizim olcak bndeki kiz belirtileri
Sibellaa Yenilik benim ablam kızda 9 ay kustu🤢 karnı kalçası yayıldı yana doğru. Bide çirkinleşmişti. Oğlanlarda tam tersi olmuştu. Benimde erkek olacağını öyle söyleyip duruyolardı erkek çıktı yani.
Gamzeemrmrt Ay bnde merak edıyorum oglum var tabı ne olursa kabulum ama kız olsun istıyorum sag tarafım karnım kasıgım cok agrıyo belım cok ahrıyor canım bişy istemıyo ama 🤔☺️☺️
Esilan seyma281015 inanmıyorum demedim ki sadece öyle olduğunu hissetmiyorum dedim tabi bu benim düşüncem kızda olsa erkekte olsa benim evladım allahım sağlık versin yeter 🤗
Mommy006 ben de hep sol tarafta hissediyorum bakalım ne olacak 25 şubatta nasipse belli olur :) tatlı canım cekmiyor, ekşimsi şeyler mideme iyi geldiği icin yiyorum, bakalım ne olacak :) sağlık, huzur hepimizle olsun:)
Meltemia Kızımda hayatım kabusa dönmüştü 4 ay kustum yattım hep sonra ağrılarım başladı çatı kemiklerim yürürken küt küt ediyordu topallıyordum,mide yanmasıda cabası berbat bi hamilelikti yani. Hamile kalmadan önce içimden hep erkek olsun geçerdi hamile kaldım allah tarafından içime hep kız doğdu birkez bile tereddüt etmedim kız olduğundan ve kızım oldu. Bu hamileliğimde sadece 6. Haftalıkken iki gün kustum sonra geçti geriye mide ağrılarım kaldı ilkinden çok çok iyiyim. Sağ tarafımda hissediyorum cinsiyet belli değin tabi 9+3 şuan. Bakalım neolucak cinsiyeti 🥰