Yenilik Arkadaşlar benim 2 oğlum var biri 10 diğeri 4 yaşında şuan 8 +4 haftalık hamileyim ama bu başından beri farklı yani sonrunlu geçiyor biraz diğerlerinde farkında bile değildim nerdeyse son 2 ayıma kadar acaba kızmı ondan farklı diye düşündüm ve inşallah önce sağlıklı sonrada kızdır🙏😊tecrübesi olanlar?
Sulee123 Yenilik genelde kız bebek daha ileriki haftalardageç hareket ediyor ve daha Zor geçiyor diyorlar 5. Haftada bulantı vs başlıyor diyorlar deneyim değil ama cevreden duyduklarım
GlZngin Yenilik benim hamileliğim hiç belirti vermeyerek başladı ; aynı şekilde devam etti ; canım bi şey çekmedi aşerme ya da , bebişim kız ✨👼🏻
Varol Yenilik benim iki kızım var bulantı hiç olmadı nerdeyse ilk başta 1 hafta oldu ve çok halsizdim sürekli uyuyodum istahim ilkinde coktu ikincide pek yoktu
papatyaaaaa Benim kız 🥰🥰🥰 sol tarafımdaydı , sarı istifar ettim , tatlı yiyemedim hep ekşi istedi canım 😍 sonuç kız 😁😁❤️ Benim belirtilerim bunlar
medine_ papatyaaaaa ultrason görüntüsünde kese sol taraftaysa erkek sağ taraftaysa kız diyorlar ultrason görüntüsüne göre mi soldaydı yoksa sana göre mi?😬
Birsu34 Uyku uyku uykuuu ;) kış bebekte çok fazla oluyor birde histe çok önemli ben mesela erkek bebek istiyordum ama hamileligim başından beri kız hissediyordum 😂 sağlıkla gelsin inşallah
RveA Varol benim oglumda belirtilerim soyleydi..asiri uyku hali vajinada koltuk altinda ve gogus ucunda kararma..ve hic mide bulantisi ve kusma yasamadim..hatta karnim buyumese hamile oldugumu bile hiss etmiyodum😀taki bebek tekmeleyene kadar..
haklisinesracim Benim de bulantilarim var 8. Haftadayim ama 6. Haftadaki kadar değil. Bi de canim deliler gibi ekşi bir meyveyi istiyor adi lazim değil ahh yok piyasada
RveA haklisinesracim canim o meyvenin mevsiminde hala hamile olucaksin..sana tavsiyem kendini biraz daha tut simdi piyasada olsa bile alip yeme..biliyosun asiri hormonlu oluyor..mevsiminde istediyin kadar yersin😊ben oyle yapiyorum..
ikicocuklubiranne haklisinesracim http://www.erikcim.com/meyveler/yaz-meyveleri/yesil-erik.html böyle bir site var canım sipariş verebiliyorsun 😊
Yenilik Valla benim diğer ikisindede istifra yada bulantı olmadı ve onlarda kendim anlamadım hamile olduğumu adet gecikmesinden sonra testle öğrenmiştim ama bunda daha adet tarihime 4 gün kala hamileyim deyip öğün test yaptım ve hemen çift çizgiyi gördüm ve bu en başından beri hep mide bulantısı aşırı uyku halsizlik ve hem içimde tuhaf bir his gerçi bu her gebelikte oluyor ama benim diğerlerinde hiç olmadığı için acaba kızmı diyorum dahada çok var merak hatsafada hayırlısı hepimiz için😊
Halimeee Benim iki kızım var bulantılarım çok şiddetli başlar 3. Ayda kesilirdi. Kan şekerim düşerdi.asla et yemezdim.tatlı yiyordum,şimdi hamileyim ikiz bebeklerim bunlarda farklı ama zaten farkı ikiz olması ayırt edemedim 🙄😂😂😂
Denisss Yenilik her bunye ayni degil bence hic bulantim falan olmadi hep tatli yedim halada oyleyim bitmek tukenmek bilmeyen sivilcelerim vardi hepsi gecti yuzum guzellesti kizim olcak 😊
seyma281015 Yenilik Çok kustum kızımda.. İlk 4 ay hiç kilo almadım. Sonrası rahattı ama bende de belirgin bir şey burnum çok büyümüştü 😂
Esilan Bir kızım var çok fazla bulantım felan olmadı rahat geçti ama deli gibi uyku ve halsizlik vardı ayrıca sol tarafındaydı cildimdeki çirkinleşmeyi söylemiyorum bile şuan hamileyim sağ tarafta bebeğim ve ilk hamileliğime göre daha dinç ve enerjiğim erkek bebekleri 2 Aydan itibaren kasıkta atmaya başlar ben buna çok inanıyorum hatta en net bilgilerden biri seğirme olması doktorum buda kız diyo ama ben ve çevrem erkek olduğunu düşünüyoruz beni kim görse erkek diyo bende hala öyle düşünüyorum ayrıca kızda çok tatlı yedim şuan ise hiç birşey istemiyo canım
Esilan seyma281015 inanmıyorum demedim ki sadece öyle olduğunu hissetmiyorum dedim tabi bu benim düşüncem kızda olsa erkekte olsa benim evladım allahım sağlık versin yeter 🤗