Eagle33 Kızlar Prodoctor test yaptım dünkü test duruyor hiç bir şey çıkmadı bugün çok çok silik ince bir çizgi çıktı umudum yok ama yine de sormak istedim
fehuvenus Eagle33 prodoctor bu çizgiyi hep çıkarıyor maalesef. Testin kendi çizgisi fazla belirgin. Bir anlam ifade etmediğini bildiğim halde yine de şüpheye düştüğüm için artık awox alıyorum tavsiye ederim
Sultankut Eagle33 erken gebelik testlerine asla güven olmuyor ben 2 tane farklı markayla yaptım çift çizgi çıktı ikiside hevesle doktora gittim negatifti çok üzülüp ağlamıştım heveslendiğim için. Biraz daha sabredip 4 gün kala kaset test yapın derim ben ben 4 gün kala kaset testle öğrendim 117 çıkmıştı şükür şimdi 12+5 olduk bile 😊
Zeyyas Eagle33 varsa kuruma çizgisidir çünkü baya sararmış bn çizgi göremedm çünkü ondan dedm Eagle33
iremykk Kuruma çizgisine çok benzettim. Yok gibi ama dua edelim rabbim en kısa zamanda koyu ikinci çizgileri göstersin 🥹😍
Eagle33 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 7 gün var kuzum ben ilk 10 dakikada gördüm gibi geldi ama açıkçası testlere bakmaktan da kör oldum artık
Rusapolat Eagle33 4 gün kala tekrar yap daha net bir sonuç alırsın. Ben 4 gün kala öğrendim. Şimdi 6+3 haftalığız. Kalp atışını da duydum 🫶🏻
iremykk Eagle33 amaa daha çok fazla varmış adete , ben yok dedim de belli de olmaz ki şimdi , 4 gün öncesinden kırmızı silik çizgi ile öğrenmiştim ben. Renksiz olunca çizgiler gerçekten yanıltıyor. En güzeli sabretmek🥹
_Gizem__98 Eagle33 ben göremedim ama daha 7 gün varmış regle gecikirse yapman daha doğru sonuç verir Allah gönlüne göre versin inşallah
Tulaysavas1995 _Nazendeem https://share.icloud.com/photos/0d5mG7FsNsoIEEEMZxyTsMlhg Benimde 5 gün var adetime 3 dk sonra hemen çilik çıktı sonra böyle oldu yanılma payı varmıdır
Papatyaaam1 Sultankut ya bende Adetıme 13 gün 12 11 ve 10 gün kala 4 tane 5 tane test yaptım hepsi productor ve ınnovıta şuan Adetıme 8 gün var kan versem cıkarmı
Eagle33 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI tamamdır işim çok yoğun hep vaktim olmuyor ama kontrol yapmayı denerim umarım vardır bana doğum günü hediyesi olur 🥹