Anonim2828 Kızlar selam 60 kilo ile hamile kaldım şu an 31 haftalığım gecen haftaya kadar 64-65 arası gidip geliyordum az önce tartıldım 66 olmuşum bebeğimin kilosu 3 gün önce 1750 ölçülmüştü hızlı kilo alım aylarım geldi mi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
TugceOrak Anonim2828 kız maşallah ne kadar az almışsın 😊 son aylarda hızlı alınıyor demişti doktorum bana da
Meryeli Anonim2828 bende aynı böyleydim. 58 ile kaldım. 28. Haftada iştahım bi açıldı asla durduramadım kendimi. 28 e kadar 3 kg almıştım. Aslında iştahım normal insanlar seviyesine geldi benim. Şuan 68 kg oldum. 36+4 haftalığım tabi canım sıkıldı biraz. Ben 7-8 kg ile kapatırım diyodum maximum. Ama öyle olmuyomuş. Neyse olsun bunlar ödem mödem kan seviyesi artışı vs diyip geçer diyorum kendime.
Nisaacarr Gizemburcuu Anonim2828 en çok alan ben miyim🥲47 kiloydum 65 kiloyum ve daha 29. Haftadayım 18 kilo aldım verebilirim sonrasında inşallah
Hennademet Haftada 7 kilo alan ben 😒 bende cok aldıgımı dusunuyorum ama keske 30 lu haftaşarda bende o kadar az almıs olsam.. zaten bebek ve vücuttaki diğer ıvır zıvırlar toplam aldıgınız kıloya yakın bence hiç dert etmeyın cok iyi kilo alımınız ve tabıkı son zamanlarda genelde daha hızlı alınıyor 😬
Anonim2828 Hennademet ne güzel gidiyordu ya elbette mutlu oluyodum neyse sağlıklı olsun da bebişler gerisi hallolur 😂🥰
Anonim2828 Meryeli sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bende bu düşünceden devam o zaman 😂 bebeğin ağırlığıydı plesentasıydı suyuydu ödemiydi tamamdır bu iş 😂
Meryeli Anonim2828 aynen öyle ama tabi burda doğum sonrası kilolarını hızlı verenlerden tavsiyelere hep açığız 😅 özellikle en çok neyle beslendiler
Semamtr Nisaacarr yalnız değilsin. 53 ile hamile kaldım 67 kiloyum şu an ve daha 26 haftalık. İlk hamileliğimde aynı durumu yaşamıştım ama 6 ayda eski kiloma döndüm o yüzden fazla dert etmiyorum
Melikekyy Semamtr nasil 6 ayda eski kilonuza dondunuz acaba ozellikle yaptiginiz bir sey var miydi kac kilo almistiniz?
Semamtr Melikekyy 22 kilo almıştım. Emrirken aşırı susuyordum günlük 5 litre içiyordum desem yalan olmaz. Eşim çok susuyorum diye sürahiye pipet çekmişti 😂😂 onun dışında ekstra bir şey yapmadım sadece sarkmam olmasın diye evde 3 set 15 defa mekik çekmiştim.