Nehirimmm06 cerengeredeli inşallah bizim burdaki şokta da vardır beğendim şimdi görünce de baktım netten tarifine de çok güzel
cerengeredeli Nehirimmm06 vardır yüksek ihtimalle. Sarımsağı yarım koyun bence fazla sarımsaklı beğenmedim ben bir sarımsak çok gelmişti bana göre. Bir tadına bakın damak zevkinize göre kalan yarisini da koyarsinkz
Nehirimmm06 Ecemom_ çok yapcam zaten hatta et soteyi tekli tekli herkese yapcam ayrıyetten bi tane büyük güvecim var onu da ortaya yaparım diye düşündüm
BetulSahin5444 Nehirimmm06 Kız a101de nimet rulo börek var al ondan at fırına oh mis 🤭yorulmadan börek
TugceOrak Nehirimmm06 börek ağır olur kuzum zaten yorma kendini de. Ortaya bi havuç tarator ya da varsa buzluğunda taze fasülye yapıver zeytinyağlı olarak yeterli bence. Menün gayet iyi. Ben bu sene çağıramadım bile kimseyi valla. Afiyet olsun şimdiden
ikibebelianne-M Nehirimmm06 havuc tarator birde uzerine yagda pulbiber nane yakıp gezdirin misss gibi oluyor
Nehirimmm06 ikibebelianne-M kızlar gene bi cevabım olsun üstte arkadaşın dediği kapyadan yaptım bide börek aldım marketten hazır onu yaptım ekstra