orkidemm_ Canım doktorum Devlet de açıkçası benim durumum çok farklı burada proflara çok gittim ama onlar bana tüp bebekle yapılmaz deyip gönderdiler Bir tane de kızım olunca hiç üstüne bile durmadılar açıkçası çünkü erken menopoz var FSH hep çok yüksek yumurta rezervi ciddi oranda az olunca tüp bebek bile tutmaz deyip ilgilenmediler açıkçası Ömer hoca var Ona gitmiştim O bana bir hormon ilacı verdi kullan 1 sene sonra gel demişti kullandım hiçbir işe yaramadı Ben de İstanbul’a gittim orada egzozom tedavisi yaptırdım Eylül ayında rahim filmi de çektirmiştim o zaman Aralık ayında da yine İstanbul’da tüp bebek yaptırdım ama bir yumurta gelişmişti O da boş çıktı olumsuz sonuçlandı Sonra bayağı bir kafa olarak çok rahatladım Tüm bu Profesör doktorlara gitmeden önce Seray Hanım’a gidiyordum bi ara iki sene önce falan tekrar Ona gitmeye başladım adetin 2 günü tahlil verdiğimde bir buçuk 2 senedir ilk defa hormonlarının düştüğünü gördük bana koenzim qh fort diye bir takviye verdi ve bir Yumurtam kendiliğinden büyüdü sonra çatlama iğnesi verdi şehir Hastanesi’nde Evet ama çok tatlı dilli ve ilgili bir doktor ismi Seray kaya topdağı