DilekToprak Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım bi durumu paylaşmak istedim. Geçen hafta ikili tarama yaptık ve sonuç bu hafta, bayağı riskli çıktı. Doktorum ense kalınlığını, burun kemiğini her şeyini normal gördü ancak sonuç riskli. Biz de kesin sonuç için yurtdışına gönderilen testlerden yapmaya karar verdik. Hiç böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba?
GozdeCemre DilekToprak benim doktorum Ultrasonda 100 de 30 gösterir kan da 100 70 Demişti canım ultrasonda down sendromu olsa da belli olmazmış 100 30 luk oranı gözükürmüş 3 lü ve 4 lü testte de bakturabilirsin bu ara herkese bu şeyi çıkardılar resmen
GozdeCemre DilekToprak bir de benim İkili temiz çıktı üçlüde riskli çıktı aminosentez önerdiler meğerse haftamı yanlış hesaplamış ve 4 lü yaptırdım tekrar temiz çıktı içini ferah tut rabbim korusun
DilekToprak GozdeCemre aminosentezi doktor pek önermedi. Üçlü ve dörtlü tarama için de bu kadar hafta bekleyebileceğimizi sanmıyorum. Yurtdışında yapılan testi deneyeceğiz. Umarım sonuçlar temiz çıkar
GozdeCemre DilekToprak o 3 gün 3 lü riskli Çıktığında neler çejtim cNım seni Çok iyi anlıyorum inş bir yanlışlık Olmuştur sende de anne Olmak çok zor
GozdeCemre DilekToprak inş canım inş yavrunu sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına o test ne kadar sürede belirli oluyormuş ve ne kadar tutuyor fiyatı
DilekToprak GozdeCemre amin çok sağ ol. 2.500 tl fiyat verdiler bugün.7-8 iş gününde de sonuç geliyor. İsveç’te yapılıyormuş test.