Ozyy1 Fatnur38 ılık tuzlu su gargarası yaptım ,ılık limonlu su içtim genelde balla beraber mercimek çorbası .. dinlendim 1-2 günde atlatmıstım
Htcbyttt Fatnur38 benimde halim yoktu zaten asla kendim yapamadım eşim hergün gidip taze taze aldı geldi içtim bol sarımsak ve acıyla yedim biraz mide sıkıntısı oluyor ama umrumda değildi yani hastalık perişan etmişti çünkü
Fatnur38 sadbut gittim Canm ama inan hiç bişi vermediler parol dışında ya kesinlikle yan etkileri var hava dahi veremeyiz dediler nane limon ile düzeldi şükür şuan az bir öksürük kaldı inşallah oda geçer birde hastalıktan mi gebelikten mi bilmiyorum hiç iştahım yok ya
sadbut Fatnur38 bana da doktor ihlamur için nane limon içme dedi nedense herkes ayrı bir şey söylüyor galiba
Eliffbaby Taze zencefil limon karabiber kaynatıp içtim, zeyntiyağı pekmez ısıtıp içtim çok işe yaradı
Birannelikmeselesi Fatnur38 Hava temizleme cihazı + nebulizatör ile soğuk buhar. Cold mix, bol bol su, ıhlamur, biraz zencefil. Ateş olduğunda 38 civarındayken parol.
Periperi13 Fatnur38 maalesef hala bile öksürüğüm var yarın doğumum olacak. Bi kaşık Dut kurusunu kaynatın o boğaza iyi geliyor