sultanlar ceren-1234 şuan 40+2 deyim ikinci gebelik her an gelebilir ama gelmiyor 😩28 inde zorunlu yatış suni sancı ile başlıyacagız. Siz sezeryanmı normalmi
Ezgiserce ceren-1234 değişik duygular içerisindeyim bende bilemiyorum🥹 37+5iz şuan bebiş dönmediği için zorunlu sezeryan olucaz kilomuzda oldukça iyi çok şükür🙏🏻 sende durumlar nedir🥲
ceren-1234 Ezgiserce 38+4 biz de iyiyiz çok şükür kucağımıza sağlıkla alalım inşallah yarın sabah 8.30 da doğuma giriyorum Allahın izniyle ilk doğumun korku endişe ağlama krizleri bütün duygularım birbirine karışmış durumda 🥲🥲🥲
Ezgiserce ceren-1234 maşallah🫶🏻 sağlıkla gelsinler inşallah bende 7de yatışım olacak 8de alırım dedi doktorum☺️
skr0306 ceren-1234 bir yanım aşırı korku panik kaplıyor diğer yanım ise prensesime kavuşacağım için heyecan dolu🤩 nasipse sabah ilk beni alacak doktor onun heyecanı da ayrı var
Ezgiserce ceren-1234 spinal istedim ben doktorum da spinal önerdi zaten bebeği görmem için korkuyorum aslında ama o anı da yaşamak istiyorum☺️
ceren-1234 skr0306 ben de ilk önce gireceğim doğuma, oğluma kavuşacağım için çok heyecanlıyım🥰🥲 inşallah sağlıkla girip çıkarız evlatlarımızı kucağımıza alırız