Anneoldum2 İsim bulamıyorum ya bulunca eşim beğenmiyor içime sinmiyor öyle bu son zamanlarda kullanılan isimler istemiyorum asel asya alya gibi isimler istemiyorum heryerde görüyorum çok duyuluyor artık sıkıldık sade isimlerde olur aklınıza ne gelirse önerirmisiniz şuanlık sadece aklımda beren ya da masal kaldı ama emin değilim daha güzel isim istiyorum🙏🏻
babiesmommy ben ayça ismini çok beğeniyorum. yeni isimlerden de değil eskidendir var ama nadir konulan bi isim. Bir de tanıdığım tüm ayçalar hep çok güzeldi. Düşünürseniz fikir olsun. Bizim soyadımızla biraz absürt duruyor yoksa koymak isterdim.
sseydaa34 Anneoldum2 tamamen anlmlrından bağımsız kulağa hoş gelen isimleri yazıyorum umarım içinize sinen olur ☺️ Melina, İnci, Aylin, Alanur ☺️
fatmaanuurr22 Anneoldum2 bence masal ismi çok güzel ama yine de öneri istiyorsanız Arya,Gökçe,Damla isimleri de çok hoş benimde kızım olacak Adını İdil Su koyacağız 🌸
_damlaa Anneoldum2 Ceren Ezgi Gamze Duygu Zümrüt Çağla Emel Canan Berfin Öznur Tuğçe Gözde Hazel Hazal Güneş Meltem