Papatyam2608 Kızlar sonuçlarım nasıl sizde şimdi son ara öğünüm yapıyım ölçüyüm dedim 145 çıktı kafam karıştı akşam yemeğinden sonra 122 çıkmıştı nasıl sonuçlar ara öğün yapacaktım 145 çıktı önemsemeli miyim kafam karıştı
Gmry Papatyam2608 ara öğünlerde ölçüm yapmıyorum ben sabah öğlen akşam açlık ve tokluk ölçüyorum birde yemekten sonra 1.saat mi ölçüyorsunuz gebelerde 1. Saat ölçülüyor
Papatyam2608 Gmry evet yemekten 1 saat sonra ölçüyorum doktorum böyle ölç dedi bende bi ölçüyüm dedim meraktan oda 145 çıktı kafam karıştı
yasemin_ysmn 145 çok yüksek bi değer değil ama açlık şekerleriniz çok düşük. 54 49 ciddi sıkıntı olabilecek değerler. 2 saatten fazla aç kalmamanızi öneririm. Ona rağmen böyle düşükse doktorunuza bi danışın bence
Papatyam2608 yasemin_ysmn evet doktorum da sizin gibi dedi Maşasef geckimxe hemen düşüyor dün hastanedeydim gecikti hemen düştü böyle
yasemin_ysmn Papatyam2608 yanınızda sürekli atıştırmalık bi şeylar taşıyın bence. Kuruyemiş kurumeyve galeta çubuk kraker gibi hemen yiyebileceğiniz şeyler. Bi de hissedersiniz düştüğünü o an 2 tane küp şeker atın ağzınıza. Hem sizin için hem bebek için hayati risk oluşturur hipoglisemi.
Papatyam2608 yasemin_ysmn ay öyle yapıyım korktum şu an açıkçası yükselince yürüyüşle hemen düşüyor da yanıma şeker alıyım hissedersem hemen ağzıma atıyım 10 günde sadece 3 kere böyle düştü oda geciktirdim galiba ondan