bebegimibekliyorum__ Kızlar 2,5 ay sonra doğum inşallah. Bez hakkında karar vermek istiyorum tecrübeli annelerden fikir istiyorum. Molfixe yakınım ama premium ve normali arasında ne fark var acaba kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim
Aylaa123 bebegimibekliyorum__ molfiksin tüm çeşitlerini kullandım en cok premıumu begendim kullanıyoruz kalıbı mavi paketten bir tık daha büyük tasma felan yapmıyor ve yumusacık . Pure soft bizde pişik ve tasma yapmıştı mavi paketide denk gelirse alıyorum
Edafmo bebegimibekliyorum__ kızımda molfix kullanıyorum doğduğundan beri (2 yıl). Şimdi oğluma da molfix aldım 1no olarak. Mavisi güzel ama sarı olan paketi çok çok daha güzel bu arada bayaaa prima muadili diyebilirim
Serap09 bebegimibekliyorum__ molfix berbat abartı değil g.oon marka bez süper tüm bezleri döver molfix resmen naylon bebeğimi mahvetti sleppy tasiriyo prima petrol artıkları var
Bhrdnz bebegimibekliyorum__ molfixin her çeşidini denedim hepsi sızdırma yapıyor sleppy denedim onu da beğenmedim en sonunda goon kullanmaya başladım ve çok memnunum
rosatue bebegimibekliyorum__ 1. Prima premium Care Sleepy Bio Natural 3.goon premium Goon prima premium Care’e en yakın bez ancak kalın. Benim için kışlık bez 😂
minikbebegim06 bebegimibekliyorum__ stok için soruyorsaniz hiç önermem bebek neyi sever belli olmuyor cildine uyar mı uymaz mi
Parinas bebegimibekliyorum__ molfixin yeşili kötü mavisi eh işte pure soft süper. Diğer markalara gelecek olursa primanın içeriği kötü önermem. Sleepy de şans işi deneyip görmek lazım her bebeğe yaramıyor bi de ince geliyor bana. Goon çok güzel çok memnun kalarak kullanmıştım. Denemediğim marka kalmadı 2 çocuk sağolsun. Canbebe Komili vs bile denedim 😀