Kivircik01 Mickeylover rabbim kabul eylesin bebeğim, sağlıkla doğsun minikte 🙏🏻 Üzülme sen üstesinden gelirsin 💐
Mickeylover Kivircik01 amin herkesin duaları kabul olsun gönlümüzdeki hayırlısı olsun bizim için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸🌸
Bicirik2025 Meral_63 kendi kendine sinirleniyor sanki o hamile onun hormonları halay çekiyor sanki . Garipler gerçekten.
Meral_63 Bicirik2025 zaten bomba gibiler patlayacak yer arıyorlar bide oruç tutunca bu erkeklere bisyelr oluyur 🫤
Neferut Kivircik01 böyle giderse flörtleşmeye başlayacağız gibi vibe aldım fkwwjej adanadasın dimi konuşmuştuk sanki bi ara
MinikBrokoli Bebişimi duş aldırıp hemen uyuttum sonra çorba içtim doydum , ama eşim aradı aç mısın dedi 😇 Yok diyemedim , şimdi kurye bekliyoruz 😂😂
04052016mh Kivircik01 canım sıkkın ya ayın 2 sine sezaryen gün aldık tatil 3 gün diye bugün açıklandı tatil 9 gün oldu ne olacak şimdi, acilden acil bir durum olmadığı sürece alınmaz demişti doktor. Yani herşey karıştı 2 sine sadece bana vermedi sonuçta kaç kişi daha vardır 3 ü 4 ü nasıl olacak strese girdim. Bayram sonrası olsun diye 39+2 olacaktı tatil sonrasını da bekleyemem 40.haftada 3.sezaryen olmaz 🤦🏽♀️🤷🏽♀️
Gulsena09 Kivircik01 kucagimda 3,5 aylik karnimda 2 aylik bebelerim ve bahar alerjimin de baslamasiyla birlikte hayatta kalmaya calisiyorum bende su ara
04052016mh Kivircik01 konuşsam cuma gel yapayım diyecek cumartesi hastaneden çıkıcam pazar bayram istemiyorum