ayinpariltisi Girlmama çok teşekkür ederim o zaman ilk gün biraz zorlandınız sonrası rahattı yani inşallah benim de öyle olur çabuk toparlarım 🤍
Girlmama ayinpariltisi yani 7 kat kesilince ilk gün zorluk oluyor ama sonrası çok güzeldi sizinde öyle olur umarım
Fdle Aysezey bu belden uyuşmalı doğum da beyine pıhtı atıp ölen insanlar duydum ben doğum yaptıktan sonra duydum tabiki ve çok çok psikolojim bozulmuştu ya bende de olsaydı öyle diye çünkü gerçekten başım o kadar ağrıyordu ki ölücem sanıyordum kendimde değildim doğumdan sonra ki 10 gün ve öyle ağır ağrı kesiciler yapılıyordu ki bebeği bile annem benim mememi tutup emzirmeye çalışıyordu gözüm hiç birşeyi görmüyordu ahhh ahh aklıma geldi şimdi bile kötü oldum 😢
Fdle ayinpariltisi ahh neler denemedim ki bende ki görülen bu durum zaten çok nadir görülen bir olaymış doktorum ağlıyordu beni görünce çünkü o kadar rezil durumdaydım. Dogumumla alakalı zerre sıkıntım yoktu hatta 2 saat sonra bacaklarımı hissedince kalktım yürüdüm ettim sezaryen kesimde hiç sorun yoktu ama vücut narkozu atamayınca aksamina resmen felç inmiş gibi oldu ve 10 gün çektim bu durumu eğer ki 10 günün sonunda da gecmeseydi benden kan alıp omiriliğime enjekte edeceklerdi ve yatış yapacaklardı bana
caglaoztrk Çok güzel bi sezeryan sürecim oldu,normal doğurmak istiyordum ama nasip olmadı. Böylesi de çok güzeldi üzülüyordum boşunaymış. Bebiş nasıl gelmek istediğini seçiyor zaten işte 🥲
Gokturkmom_ ayinpariltisi Ben yattığım an masaya göreceğimi anladım ve söyledim ben ne tarafa kafamı çevirsem kendimi görüyorum bunun bi çözümünü bulun demiştim 😂suratıma doğru örtmüşlerdi örtüyü hiç görünmemişti😂
Oyku3005 ayinpariltisi evet dün mesela başka bi sebepten dolayı farklı kadın doğuma gittim dikişime 2 kere bastırdı canımı acıttı halada ağrım var doğum yapalı 9 gün oldu