hhaziran saziye06 ben birgebeningünlüğünden strip test almıştım 5 yıl önce bir tek o vardı kendisinde, kaset yoktu benim aldığım zaman Çok hassastı testleri kasetlere göre bence daha iyi sonuç veriyor
Edasusari saziye06 iki gebeliğimde de bir gebenin günlüğünü kullandım. Strip çok iyi. Tavsiye ederim.
nurssmom saziye06 2 ay innovita kullandım yumurtlama göremedim sonrasında bir gebenin günlüğü denedim onda gördüm bu ay tekrar aldım
Baliimsid Asla kaset test almayın bir gebenin günlüğü strip çok iyiydi ama kaset testte bir süre sonra renkler bir tuhaf oluyor
lnbahar Baliimsid size katılıyorum. Ben de kaset aldım doğru gösterdi yani çatlama pik her şeyi gördüm ama bir bakıyorum dağılmış her yere test bi tuhaf olmuş
yesildeniz_ Baliimsid aslında iki damla damlatınca dağılmıyor üç damla damlatınca sonradan bozuluyor. İki damlayla deneyin bide
ayssdmrr ben laboquik kullanmıştım gerçi sonucunu pek anlayamıyodm yumurtlma gününde daha koyu oluyo gibi ama emin olamıyodum …
oglussannesiiii saziye06 ben laboquick kullandım kullandığım ay hamile kaldım tam tersi öbürleride ince geliyor doğru çıkarmaz diye düşünüyordum hep kaset test laboquıck ve bayağı iyi bir testti tavsiye ederim
Marsilyasabunu saziye06 canım yine de yazmak istedim artımed gebelik testi kötü diyorlar onu bilemem ama ben artımed ovülasyon testi ile tek seferde sonuca ulaştım faydalı olurum belki marka konusunda birilerini nokta atışı yaptı yani 5 gün boyunca yaptım
saziye06 Marsilyasabunu teşekkür ederim canım nereden almıştınız eczaneden mi internetten mi regliniz düzenli miydi?