Eda42_ Busegull Canım sayısı normal ama ileri hareket yok sanırım yerinde hareketli ve hareketsiz çok görünüyor en doğru bilgi Doktorun söyler yine de
Busegull Eda42_ Bugün gösterdik üroloji doktoru değerlerin arşta maaşallah eşinde sorun yoksa bu değerlerle imkansız bebek olmaması dedi kadın doğumcuda ne yiyip içiyorsun gördüğüm en iyi değerlerden dedi şimdi sizler deyince dikkatimi çekti o 0
Kubra1634 Eşin güzel bir takviye ile ileri hareketini arttırdığında sende de bir problem yoksa çok kolay olur kuzum , en bela şey morfoloji o sizde güzel , hareketi arttırmak kolay için rahat olsun
Busegull ozge1001 Bugün gösterdik üroloji doktoru değerlerin arşta maaşallah eşinde sorun yoksa bu değerlerle imkansız bebek olmaması dedi kadın doğumcuda ne yiyip içiyorsun gördüğüm en iyi değerlerden dedi şimdi sizler deyince dikkatimi çekti o 0
Eda42_ Busegull Hanı bilmiyorum ama ileri hareket sıfır yazıyor doktor tâbi daha iyisini bilir yada başka bir doktora göster yine için rahat etsin diye
Busegull Innerglow üroloji doktoru senin değerler arşta eşinde sorun yoksa imkansız bebek olmaması dedi ki zaten benim ikizlerim var kadın doğum doktoru prof. Sen ne yiyip içiyon gördüğüm en iyi değerlerden dedi
Innerglow Busegull bence de maşallah 🧿 takviye kullanmıyor değil mi eşin peki neden test verdiniz belki stres yaptığınız için de olmuyor olabilir
Busegull Innerglow Aşkım benim amh değerim düşük bir çocuk daha yapalım dedik doktor 2.5 yıl olmuş eşinde test versin dedi verdik daha denemede ilk ayımız bu
Pandoraagartha Tamarix Peki ne yapması gerekiyor hareketsizleri hareketlendirmek için çünkü baya uzun süredir deniyorlar. Doktorlarda sorun yok sadece spermlerin tembel demiş ama biz biraz araştırma yaptık hareketli sperm % 40 bile olduğunda gebe kalmak biraz zorlaşıyormuş. Şu an topu kıza attılar gibi oldu sen git bir baktır diyorlar. Kız da defalarca kez gitti sadece pcos var ama küçük bir iki kist. Benim de öyleydi ama ben şu an hamileyim.
Busegull Innerglow aslında amh 0.690 ama doktor ultrasonda 14 e yakın folikül gördü muhtemelen amh yanlış dedi ama sonuçta yaşımda 32 oldu