hyhyk Kızlar aranızda günlük ped kullanan var mı ? biyerde görmüştüm gebelikte pek önerilmiyomuş ama doğru mu fikri olan var mı ?
Happyka hyhyk molped hiç önermem pembe olanı mantar yaptı , BİM’in kullanıyorum şuan çok şükür birşeyim yok
dilaradoyan hyhyk normalde de günlük ped kullanımı çok iyi bi şey değil. Akıntı birikip sürekli ıslaklık mantar oluşumuna sebep olabiliyor. Gebelikte de akıntılı artış gösterdiği için pamuklu iç çanaşırı giyip sık değiştirmek en sağlıklısı. Yani her zaman böylesi en sağlıklısı aslında
Yogurtlupilav hyhyk fazla bakteri biriktiriyor, onun yerine her tuvalete girdiğimde değiştirmek üzere tuvalet kağıdı koymamı önermişti ilk hamileliğimdeki aile hekimi hemşiresi, hala o şekilde devam ediyorum.
Kbradll Evet pek önerilmiyor ama benim çok fazla akıntım oluyor gebeliğimin başından beri kullanıyorum malesef ki ama dikkat ediyorum 2 saatte bir değişiyorum çok şükür bir sorun ile karşılaşmadım
hyhyk Happyka ay bende molped pembe olanı kullanıyodum biminkini de kullandım hiç bişey olmamıştı ama önerilmiyo diyince bırakmıştım
parliyokralice hyhyk ben de kullanıyorum canım her gün zararlı diye biliyorum ben de ama maalesef kullanmak zorundayım yoksa nerdeyse her tuvalette iç çamaşırı değiştirmem gerekir 😊
hyhyk parliyokralice ay evet ya 😊 ben zararlı diye duyunca bırakmıştım kullanmayı ama bu sefer de iç çamaşırı dayanmıyor vallahi napsam bilemedim 🤭
mrp2023 hyhyk bana tüp bebek doktorum kullanma sık iç çamaşırı değiştir demişti bende penye olan pedlerden aldım internetten iç çamaşırı gibi ama ped şeklinde
Happyka hyhyk aşırı kaşıntı yaptı bıraktım molpedi ondan öyle olmuş berbat ürün , akıntı oluyor yapacak birşey yok
gokce_erva mrp2023 ben günlük ped olarak kullanacağım da o yüzden sordum günlük ped de mi gece olan iyi olur acaba yoksa büyük mu olur