Rojindcl Arkadaşlar doktor bugn erken gebelik riskin var dedi çocuğun başi aşağıya gelmş dedi 34 haftalığım ve bebeğin cığerleri gelişmemiş dedi o yuzden 2iğne yapacaz dedi bugn bir tanesini oldm aşiri acı veriyor bu iğneden yapan var mı zararlı mi dğlmi?
Hshshzgsghzhshs Rojindcl bende öldüm acı veriyor evet bı zararı yok ama bende 35 haftalıkken doğum yaptım elhamdülillah ciğerleri gelişmişti herşeyi iyiydi ikinci dozu da muhakkakki olun
Elifimsib Rojindcl su sızıntısından dolayı her an doğum olabilir diye cumartesi ve pazar günü yapıldı banada. Baya yakan bir iğne maalesef. Doktorum erken doğum riski olunca gerekli ve çok önemli olduğunu söyledi. Bebeklerimiz erken doğarsa solunum sıkıntısı yaşamasınlar küvez ihtiyacı olmasın veya olursa da daha kısa sürede toparlayıp çıkabilsinler diye yapılıyor
cerengeredeli Rojindcl Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İğneyi koldan mi vuruyorlar bilmediğim için soruyorum
yasemin_ysmn Rojindcl karaciğer değil o akciğer gelişmesi için yapılır 38 haftadan küçükse. Benim ilk gebeliğimde yapılmıştı o kadar çok yakmamıştı. Sızıntıya gelince su olfuğunden şüpheleniyosanız acile gidin testle öğrenirler su mu akıntı mı idrar mı
Rojindcl Hshshzgsghzhshs oncelikle cevap verdiğinz için teşekkürler bende de cok can acıtı ya korkuyorum birde ilk gebeliğim hiç hazir değilm bugn bu iğneyi yaptıklarından ağladm baya acıya dayanklı dğlm normal doğuö korkusu girdi doktorum erken riskkn var deyince
Elifimsib Rojindcl su sızıntısı oluştuğundan emin misiniz gerçi hastanedeymişsiniz sızıntı oluştuysa doğuma kadar çıkarmıyorlar maalesef. Ama sebebi iğne değildir sızıntı başlamasının diye düşünüyorum inşallah normal akıntınızdır sızıntı başlamamıştır
Elifimsib Rojindcl akıntı, idrar veya ter de olabilir. Ama sızıntıdan şüphelendiyseniz ihmal etmeden doktora danışın cidden sıkıntılı ve riskli bi durum gözetim altında tutmaları gerekiyor
babiesmommy akciğerler için canım zararlı değil hatta benim doktorum 38de planlı sezeryan olmasına rağmen yine de yaptırmıştı bana. Ne olur ne olmaz diye. Biraz acıyor ama onlar için yapacak bi şey yok yeter ki iyi olsunlar🙏