Lolopelo Arkadaşlar Ankara da özel hastahane ve doktor önerileniz varmıdır? Fiyatları nedir bilgi verebilir misiniz rica etsem. İlk doğumum olacak Allahın izni ile ve normal doğum istiyorum ama ilerde ne olur bilemem.
Eyluleyluleylul Lolopelo tobb da yaptı tüm arkadaşlarım ablam da liv hostipalde yaptı memnundu herkes ama bence bebek yoğun bakım ünitesi olmayan hastanede yapılmamalı tobb da yoktu eminim
Yazmelegi_ Lolopelo özel koru sincan aynur malikova şubat ta muayene 800 doğum 27.500 dü tavsiye ederim çok tatlı bir doktor
Nagihan_ad Vm Medicalpark keçiörende yaptı ablam doğumu memnun. Fiyatını bilmiyorum. Ben de batıkent medicalpark tan doğum paketi aldım 76 bine. İnşallah iyidir ama bebek yoğun bakımı var benim için önemli bir durumdu.
Nagihan_ad Lolopelo daha yeni geçen hafta. Normalde 80 binmiş de bir şey vardı falan aradılar beni 3 günde alırsanız 76 bin dediler öyle aldım bende
Yazmelegi_ Lolopelo ben bu doktorda kayseride doğum yaptım şimdi doktorum bayadir o hastane de tekrardan gebelik düşünüyorum doğuma kendisine gidicem inşallah