Merve-99 Bicirik2025 ben kapi çalma şekillerine ayrı sinir oluyorum surat yapmalarına ayrı sinir sanki açmak zorundayım gibi ısrarla çalmaya devam ediyorlar birde benim kapımın önü her zaman boştur bir çift ayakkabı dahi bırakmam belki bu daire boş yani ne bilip de çalıyorsunuz
Bicirik2025 Merve-99 çocuk ablacım onlar anlamaz ki şeker ver iyi bayramlar de kapat. Takılma bu kadar. Hayatta daha önemli şeyler var. Ya da kapıya bırak not yaz bebek uyuyor zile basmayın diye kapıdan alsınlar. Ananem de çocuk sevmez böyle yapıyordu 😂😂
Merve-99 Neferut ben 30 yaşına yaklaştım hiç kapı kapı gezdigimi bilmem ben utanırım ya ne bileyim sonuçta herseyimi ailem alıyor kim bilir içine ne katacaklar bazı kişiler kötü niyetli oluyor sonuçta
Merve-99 2cocuk2kopek işte 🙄🙄 koca koca çocuklar delikanlı diyim yada gelmiş bana küfür ediyor bende şimdi polisi çağırsam haneye taciz sayılır yaptığınız ben size kapı açmak zorunda değilim kapiyi zorlamaya hakkınız yok dedim
Merve-99 Bicirik2025 ay görmez anacım onlar not mot hepsi suratsız hayır şeker veriyorum niye surat asıyosun sana altın mı verecektim
[silindi] Happyka yuh daha neler oldu başka istekleri de var mıymış kusura bakmasınlar 😄 ay çok şaşırdım valla
Happyka [silindi] gerçekten öyle geçen sene baktım kız çocukları alıyor şeker, erkek çocukları para yok mu abla dedi , eşimde git babandan sor dedi kapıyı kapattı , birde şimdi ki çocuklar yüzsüz değişik