MerveNural Kizlar 4 gündür perişan oldum 32 de catlamaya baslayan karnım harita olduu su an 37 haftaligim ve karnimin catlayan yerleri küçük küçük su topladi resmen hem etim agiriyor hem kasiniyor hem sizliyor. Kasimamaya çalışıyorum ama inanin òlmek istiyorum dayanacak gücüm kalmadi doktora sordum hiççç bişey demedi kendimi yedim bitirdim lanet olsun diyorum artik hayattan soğudum bu kadar çileli bi 9 ay tükendim 😢😢😢😢 böyle olan bi care bulan var mi yalvaririm bisey diyin.
kkccozg MerveNural krem kullanıyor musunuz? Bende çatlak oluşmadı 37.haftadayım ama haftalardır kaşınmaya başladığı an hemen krem sürüyorum ve geçiyo
ReyhanBozdemir MerveNural aynı durumdayız bugün doktorum zeytin yağı bol bol sür dedi ve cidden etkisi oluyor sür canım aynı benim de su topladı
MerveNural kkccozg bu kaşıntı catlak kaşıntısı değil catladi zaten o kadar yag falan kullanmama ragmenn. Ama o catlaklarin üstü döktü hep kucukk küçük
kkccozg MerveNural doktorunuza danıştınız mı peki rahatlatıcı bi krem verebilir en azından ya da eczaneye bi sorun kaşırsanız daha kötü olur bir şey sürmeden geçmez diye düşünüyorum
Merve_zynp MerveNural sadece karın bölgede mi kaşıntın var ? Kızarıklık da var mı ? Ben bugün özellikle el ve ayaklarımda şiddetli kaşıntıdan dolayı acile gittim (18 Mayıs) 31+1 gebeyim. Gebeliğimin başlarında karnımda kızarıklık ve kaşıntı vardı karaciğer enzimlerinde yükselme var demişlerdi.. bu gittiğimde alerji olabilir gebesin serum veremeyiz deyip beni göndereceklerdi ama öyle böyle bi kaşınma değil hayat kalitemi düşürdü neyse ben de daha önce olmuştu deyince kan alıp baktılar yine karaciğer enzimlerim de yükselme var muhtemelen yediğim bi şeyin dokunmuş olabileceğini söyleyip alerji hapı verdiler hala kaşıntım geçmedi tüm vücudumda var uyuz gibi kaşınıyorum 😁 🙈 ihmal etme tekrar git doktora ciddiye al derim ben
MerveNural Ttsznd kullandim bbek yagi kullandim sonra vazelin kullandim madecassol kullandim. Catlak derdim degil artık
MerveNural kkccozg danistim ama hic bisey demedi 😢 bepanthol kaşıntı onleyici aldm ama hicc karnimi kapatamiyorum usutucem diye korkuyorum artik
ElifErdoanSarolu MerveNural bir cildiye doktoruna görünüm benimde öyleydi kaşıdım kabardı çatlaklar doğumdan önce girmedim doğumdan sonra geçti sonra tüm vücuda yayıldı kaşıntı döküntü oldu pupp hastalığı dedi doktor belki sizinki farklıdır sma görünmekte fayda var
MerveNural ReyhanBozdemir olur mu gercekten hemen sürerimm ama daha beter oluyor gbi sanki bitmiyorrr cile
MerveNural Caglaoraldogan ama gecmiyor bepanthol un kremini aldim aynen bendeki seyler icin ama hiccc bisey yapmadi bos yere para verdim sanki
Caglaoraldogan MerveNural bnmde cok kasınıyor ama öle pütürlü bişi yok soguk su pamuk sürsen biraz rahatlar belki
Emelinda MerveNural hindistan cevizi yağı çare olabilir bir deneyin, ama organik olanı olacak yenilebilir olanından, biraz pahalı ama bir kavanozu çok bereketli, ben hamileliğimin başından beri kremle dönüşümlü olarak kullanıyorum
MeltemKocamer Canım ben bi arkadaşımdan bişey duymuştum istersen dene miden kaldırırsa tabi🤦🏻♀️Bu çatlak kaşıntısına falan eşinin meni’sini sürecekmişsin.bir dene istersen🤷🏻♀️Kuruyacak ondan sonra yıkayacakmışsın..
MerveNural MeltemKocamer vallahii bunu da cok düşündüm belki hucre yenileme ozelligi ile kasintimi giderir diye 😢 ama igrendim