Pergnsn Civcivinannesi konustuk ama tam aklımda değil sezeryan 3000 civarı normal 2700 gbi bişeydi galiba mesai saatleri dısında meryem hamımın ücreti 700 eksrta veriliyomuş
Gencan MucizemiBekliyorum bende meryem hanıma gidiyorum sessiz sakın biri ama benim kilomu tansiyonumu her seferinde asistanı bakıyor ultrasonda da ilgili
SenemYurttas SemihenayArslan merhaba ayni doktora gidiyoruz siz dogum yaptiniz mi acaba halkla iliskiler ile gorusun indirim yaparlar
SemihenayArslan SenemYurttas merhaba nısan 24 ünde inşallah dogumum . Görüştüm cok cüzi bir indirim yaptılar 👍
SenemYurttas SemihenayArslan benimde 30 martta sezeryan olacak merak ettim yaptiysaniz nasilmemnun kaldinizmi diye 😊
ilkprenses Ozak Nereida hanima sonra devam ettiniz mi? Bende şu an o doktora gidiyorum doğumda nasıl acaba biliyor musunuz? Ya da başka Dr. Nereida hn giden var mı?
Hilal2810 kızlar merhaba en son mayıs ayında yorum yapılmış reyap ile ilgili, 5 haftalık hamileyim mesut bey e gitmeyi planlıyorum. Mesut beyin hastası olup doğum yapan var mı son durumda doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı?
Hilal2810 ManolyaZorAltun hayır iyi bir doktor bilgisinede laf edecek kadar bilgim yok ama çok ilgisiz sizi unutuyor not almıyor her geldiğinde aynı şeyleri tekrar soruyor. Açıkcası ilgisizlikten bıraktım.
Jasminixx esmaynyl mehmet alicik önceden beylikdüzü kolandaydı kızımı onun aracılığıyla normal doğumla kucağıma aldım şimdi ikinci hamileliğim yine mehmet beye gidiyorum inanılmaz bilgili bi doktor ve ben 5 yıl önce doğum yapmıştım her ayrıntıyı sıkıntıyı hatırlıyo ayrıcalıklı hissettiriyo