Elislina Gamze-nil bende yarın gidicem mehmet beye. Doktor mu yapıyo onu veya yönlendiriyomu. Ne kadar sürüyo. Çok soru sordum😂
Gamze-nil Elislina yok cnm estağfurullah 18 TL veriyoruz nst için öle verdik yani doktor yönlendiriyor nst çekilecek çektirip gelin diyor nst girişi yapıyorum işte doğumhane katı olan kadın doğum servisinde ki hemşireler çekiyor 25 dk falan sürüyor sonucu doktora götürüyorsunuz tekrar doktor yorumluyor kısaca bu şekilde gelişiyor
Elif1ekim Reyap hastanesi dogum ücretleri için dün aradım hastaneyi evet fiyatlar zamlanmış çağrı merkezindeki kız öyle dedi ayrıntıları Ecem Hn ile konuşacakmışız öyle söyledi oda istekler bunlara göre fiyat artabiliyor muş
CigdemKibar Elif1ekim Esenyurt Beylikdüzü civarında çokta tercih yok gibi sanki yaa İstinye çok pahalı reyap daha uygun ama gene bile 1200-1000 lerede Doğum yapanlar var onlar farklı mı bu arada ki farkı anlamak mümkün değil
Elislina Gamze-nil ben hastaneyi aradım 30 tl dediler tabi muayene ücretide var 30 sadece nst için. Reyap İstanbul da
Gamze-nil Elislina doğrudur cnm biz eşimin sendika indirimi oluyor belki ondan öle de olabilir tam fiyat bilmiyorum
Gamze-nil Merhaba kızlar İstanbul reyap hastanesinde doğum ücretlerini bilen var mı özellikle petek hanımın 😊
Elif1ekim Gamze-nil hastaneyi arayınca söylüyorlar ama doktora odaya göre değişiyor muş canım petek hoca ile nasıl gidiyor
Elif1ekim Gamze-nil bende memnunum petek hanımdan inşallah böyle devam eder ama sen baya ilerleemişsin onunla ben sevindim yani şuan memnun olmana
Gamze-nil Elif1ekim cnm valla bnde memnunum da bizim tek sıkıntımız buraya sadexe haftada 2 gün geliyor doğumda o olmayabilir eğer normal olursa yada ist gelcen dedi de ondan acaba ist fiyatlar nasıl burdan daha pahalı diye biliyorum da ondan sordum
Gamze-nil Elif1ekim memnun olurum eğer sorarsan yaz tabi ama illa bnm için yorma kendini en kötü telefonla sorarım 😃
Elif1ekim Gamze-nil 2100 normal doğum 2400 sezeryan doğum diyorlar doktor gelmeye fark istiyor mu oda suit oda olursa fark varmış onlar için burada Ecem diye ni koordinatör var onla konuş dedi ama biz ocaktan önce muaneye başladık zamsiz fiyatlar olmalı bence konusu cam yüz yüze doğum kordinatörünü ile
Gamze-nil Elif1ekim suit oda için Burda geceliğine 500 TL fark istiyor normal de 1 sezeryan da 2 gece kalınıyor muş
Elif1ekim Gamze-nil Canım sen kaçını haftadasın mutlaka haberleşelim senle aynı doktor da doğum yapacağız: ) inşallaj
Gamze-nil Elif1ekim Bn 34 +6oldum an itibariyle tabiki haberleşelim hatta bnm iki hafta öncesinden kasılmalarım çıktı şimdi ilaç kullanıyorum daha 2 hafta kullanacağım daha sonra bırakıcaz ki zamanı geliyor diye ama umarım Bnm doğuma da petek hanım girer çünkü dediğim gibi 2 gün burda sadece ve Bn kalkıp ist gitmek istemiyorum bnm için uzak ve zor olur ulaşım açısından
Elif1ekim Gamze-nil belki sezeryan olman gerekir o zaman stres yapma inşallah normal olursa da onu bir konuş bakalım