mrserdogan12_ Kızlar tüp bebek transfer edildi bugün 9 gün kullandığımız ilaçlar testi pozitif yaparmı Progestan fitil Promester iğne Ecoprin ve kan sulandırıcı iğne
Htc4345 mrserdogan12_ hayırlı olsun bnde 11 gün yapmıştım evde pozitif çıkmıştı ilaçlarla alakası olmaz inşallah keseyi de görürsün
mrserdogan12_ mucizem4423 yaptım baya koyu çıktı ama yinede kanda negatif çıkmasından korkuyorum şu 1 hafta çok stresli geçti
mucizem4423 mrserdogan12_ koz korkma kan ver gitsin ben de kanı 8. gün verdim beta 90 dü testte de çok silik çıkmıştı hatta yarın kese görmeye gidicem Allah ın izniyle ay çok sevindim ya çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin valla neler çektik
Mucizeebeybi mrserdogan12_ tazede çatlatma iğnesi etkisi de olabilir ama 9.gün diyorsun sabaha bir daha tekrarla silikleşmiyorsa kesin pozitif
mrserdogan12_ Mucizeebeybi yaaa test kalmadı elimde artık bayramın 1 günü gıdıcez 1 gün daha dururum ne yapıyım
Mucizeebeybi mrserdogan12_ kan ver o zaman canım 2 gün sonra tekrar et artmışsa sağlıklı gebeliktir 😊inşallah pozitif haberlerini verirsin