Anonymouse Kızlarrr kızlar bugün kontrolüm vardı, bebeğimin kilosu ve boyu normal ama karın çevresi biraz geride çıktı 🥹 Doktor kafana takacağın bir gerilik değil ama bol bol et ye dedi birazcık moralim bozuldu 🥲 Başına gelen var mı başka ne yapabilirim 🥹
cylnmy Anonymouse tam 28. haftam da bana da aynı şeyi söylediler ancak başka doktora gittiğimde başka cihazdan baktığında gayet normal çıktı inanın cihaz cihazdan cihaza da çok fark ediyor. Tabii ki ben böyle dedikleri için riske atmadım sürekli kavurma kaşar peyniri ceviz kefir ayran yedim içtim. Ama dün gittiğim kontrolde de bu sefer bebek iki hafta ileride çıktı
Qonca652 Benim de aynı karın çevresi iki hafta geri dedi. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum muz kaşar avokado fındık ceviz süt içiyorum. Bebeğe kilo aldırcak şeyler yemeğe çalışıyorum.
hhatice-25 Qonca652 bende sizinle aynı durumdayım. İnşallah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🤲
Qonca652 hhatice-25 inşallah salı günü perinatolojiye gidicem bebeğin kilo alması için yiyorum inşallah kilo almıştır🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Anonymouse hhatice-25 Amin inşallah canım cümlemizle inşallah 🌸 cylnmy Doğrudur olabilir doktordan cihazdan kaynaklı farklılıklar oluşabiliyormuş. Ben de dikkat ediyorum ay sonu kontrolüm bakalım umarım eşitlenmiştir 🥹
Girlmama hhatice-25 hamileligimin en basindan itibaren karin cevresi geriydi kizimin bir ara 4 haftaya cikti sonra 2 ye dustu ve o sekidle de dogurdum 💃🏻💃🏻💃🏻 eger zayifsaniz anne baba olarak plesenta bebegi besliyorsa ve kan akisi normalse genetiktir
hhatice-25 Qonca652 ben başta özele gidiyordum o anlamadı. Sehir hastanesi aciline gittiğimde anladilar. Sonra perinatolojiye yönlendirildim. 1 aydır bu durumun farkındayz. 2 haftalık bi gerilik söz konusu ama gelişim de var dedi. Yani gebelik haftamla beraber karin çevresi de gelişiyor ama normal haftama göre 2 hafta geriden geliyor. beslenmene dikkat et dedi. Amniyon sıvısı almak istediler ben istemedim. İdrarda protein kaçağı var mı diye baktılar. Tansiyon takibi yapıyorum şuan 14/8 in üstüne çıkarsa acile gel dedi. 2 haftada bir kontrole gidiyorum şuan
Qonca652 hhatice-25 aynı şeyleri bana da söylediler tansiyon ölçmemi bebeğin hareketlerini kontorl etmemi.evet ilerliyor benim bebeğim de az dedi. Midyatta baktırdım şimdi Denizliye geldim bakalım buradaki doktor ne söylicek. O zamana kadar proteinli ne varsa yiyorum.
hhatice-25 Girlmama yani açıkçası ben kendim de öyle çok kilo almadim. Yediğime içtiğime dikkat ediyorm ama 7 kilo aldım toplamda. Belki de dediğiniz gibidir
hhatice-25 Qonca652 bende ekstra dikkat ediyorum. İnşallah toparlar bebeklerimiz de sağlıkla kucağımıza alırız 🤗