bebegimolacak Kızlar pik miii?? bugün yarın değerlendircez ama cuma günü eşim şehir dışına gidicek sizce olur mu?
Merve8155 bebegimolacak pik olmus canim degerlendir mutlaka ustuste 3 gun olsa iyi olurdu ama sen degerlendirebildikce degerlendir.bak kaset testte daha iyi cikiyor cizgileriz stripte cok iyi anlasilmiyor
Cimcime30 bebegimolacak pık gbı duruyor pık olduğu yarın yapınca belli olur cnm yanı pık de dıyemıyorum pık degılde dıyemıyorum
Kubra001111 bebegimolacak tam pik olmuş değerlendir zaten üst üste iki gün degerlendirecegin için tutma ihtimali yüksek ondan önce eşine de keçiboynuzu kaynatıp icirebilrsjn
bebegimolacak Merve8155 kuzum bugün değerlendirelim bol bol havuç yicem yarını da değerlendiririz mecburi gidicek cuma günü🥹
bebegimolacak Cimcime30 yarın yine aynı saatte yaparım bakalım, yarın silik mi olcak acaba çatlıyor mu birgünde havuç yesem mi ki
bebegimolacak Kubra001111 kuzum dur iyi hatırlattın içireyim ama varya doktorlar diyor ki sperm 3 ay önceden oluşuyor o yüzden şu an bir şey yapmak mantıklı mı bilmiyorum
Merve8155 bebegimolacak olsun canim aynen bugunu degerlendir havucu ye catlasin iliskiden sonra ye ama gidecegi gunun gecesinde sabah olmadan degerlendirsen iyi olurdu ama 2 gunde yeterli olur insallah bu ay guzel haber alirsin avokado ye bol bol tutunsun
Onurbanuu bebegimolacak merhaba cogu kes post okurken karsıma cıkıyosunuz asılama yaptırıp tutmamıstı sızın galıba dıye bılıyorum tup bebek deneme sansınız yok mu bu sekılde bayadır beklıyosunuz galıba
bebegimolacak Onurbanuu bi kere kendiliğinden olduğu için yine olur diye bekliyoruz aslında ama olmazsa mecbur yaptırcaz karşı değilim
Kubra001111 bebegimolacak daha öncesinde de kullanıyordun canm sen sanki olsun iliski öncesinde de içsin ilişkiden bir iki saat önce içmiş olsun en azından
Cimcime30 bebegimolacak yarın ye bence cnm pık olup olmadığını bılmıyoruz Suan belkı yan koyulaşacak buyumeden catlamaya sebep olma sen bılırsın ye dıyen de olmuş hersey sende ☺️