_sekerportakali Kızlar ben 1 ay boyunca antibiyotik kullandım doktor daha fazla kullanma dedi bıraktım üç gündür tekrardan idrar yanması ve idrar yaparken ağrı başladı ilaç kullanmadan bebeğe de zarar vermeden evde neler yapabilirim 😔
miroscumm _sekerportakali kızılcık suyu hergün bir bardak tüketebilirsiniz hem zararı yok hem enfeksiyona iyi birde bol su için
fatmaanuurr22 _sekerportakali bendede gebeliğimin başından beri sürekli yenilenen idrar yolu enfeksiyonum var ne yaparsam yapayım bitmiyor
miroscumm Basakparlar ben kendim kızılcık alıp kaynatmıştım ama belki büyük marketlerde olabilir bilemiyorum ya da alıp kaynatın sizde isterseniz
miroscumm _sekerportakali manavlarda vardır mevsimi aslında meyve olan kızılcık azıcık alıp kaynatabilirsin canım biraz şekerle ekşi oluyor çünkü
_sekerportakali miroscumm tamam canım çok teşekkür ederim inşallah faydası olur çünkü artık çok yoruldum ilaç kullanmaktan
miroscumm _sekerportakali inşallah günde 1 bardak için birde cok bol su icin fayda görürsünüz bende ilk gebeliğimde bu sayede enfeksiyon sorunumu çözdüm
miroscumm _sekerportakali siz yine isterseniz doktorunuza sorun ama bir zararı olmaz bende ilk gebeliğimde tükettim sadece dozunda yani günde 1 bardak 5 gün iceniz yeterli olur zaten. Ac tok farketmez canım komposto gibi düşün
melikedelibas @_sekerportakali kuru dutu kaynatip suyunu icmekte enfeksiyona birebir doktorunuza danisin eger onaylarsa mutlaka kullanin dua edersiniz enfeksiyon ne bilmez vucut onu ictikten sonra
_sekerportakali miroscumm doktorum randevuyu bayramdan sonrası için verdi daha gitmeme var baya ilacı da artık kullanma dedi bend eğilsene kadar kendi çapımda geçirmeye çalışacağım çok teşekkür ederim
fatmaanuurr22 _sekerportakali monurol toz şaşe antibiyotik veriyorlar canım o düşürüyor baya enfeksiyonu
melikedelibas @_sekerportakali Evet cay gibi demleyip bir bardak iciyordum asiriya kacmamak sartiyla 2 gunde bir 1 bardak normal zamandada yiyordum kuru dutu