Dileminiz 31 den bildiriyorum😂 nasıl geçiyor gebelik. Kilolar nasıl, başladı mı yanmalar sırt ağrılarınız🥹 Ben son 1 aydır bel ağrısı+hazımsızlık+yanma’dan mahvoluyorum🥹 bebiş en son gittiğimde 1850’di🎀🦄👛🌸
Dilamser Dileminiz Ağustostan beri hamileyim 🫡35+4 en son 33 haftalıkken gittim doktora 2100gr haftasıyla uyumlu dedi 20 günde bir gidiyorum nefes darlığıni hazlsizlik mide yanması kasılmalar ben ben değilim artık .
Beri-4835 Dileminiz Görüyorum ve arttırıyorum ağustostan beri hamileyim 33+3 dün kontrolde 2200 kilosu vardı şimdilik hersey yolunda. Alışverişe başladım temizlik bi yandan ufak ufak yapılıyor. Bel bacak ağrıları nefes darlığı mide yanması ayyhhh yaşlandım resmen. Yarım dünya geziyorum ortalıkta.
sultanlar Dileminiz geçen sene hazirandan beri hamileyim🫣 40+2 şuan ,cuma günü zorunlu yatış yapıcam o zamana kadar teşrif etmezse sevgili oğlum. İkinciyi bekliyorum son haftalar çok zooorr
Dileminiz Dilamser Evet bende çok zorlanıyorum Allah bağışlasın bazen ne zaman geçecek diyorum eşim daha 2 ayın var güzel günlerin diyor 😂 bende de nefes darlığı oluyor ve bazen uykuda mide asidinden boğuluyorum nefessiz kalktığım günler oluyor. Mide ve boğazımın yanmasına hala çözüm bulamadım 😢
Dileminiz Beri-4835 Valla ben 27-28 haftadan sonra elenmeye başladım sizi düşünemiyorum 😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Dileminiz sultanlar Ooo siz koltuk sahibisiniz biz kalkalım😂 Allah yardımcın olsun canım benim tez zamanda sağlıkla inşallah 😘
irmak12345 Dileminiz ağustostan beri hamileyim ya sanki bin yıl oldu 😂😂 bel ağrılarım ve ödemim bu hafta başladı (35) ara sıra da mide yanmam oluyor gastren içiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
hamcokelek33 Dileminiz eylülden beri hamileyim şimdi düşününce fark ettim şaka maka😂 tahliye gününü bekliyorum sabırsızlıkla😂😂😂