Nisannurr Yumurtlama 14- Çatlama 15 martta oldu. Dün de bu sabahta kaset gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testlerinden değildi. Çok hafif göğüslerimde ağrı ve bel ağrım var. Ovulasyonla bakayım dedim böyle çıktı. Gebelik olabilir mi ?
Minervabunny Nisannurr benim de çatlama 14 bu şekilde bugün sıvı alımı olmasına rağmen fikir olması adına görünce gönderiyim dedim inşallah bebişiniz sizinledir🥰
Nisannurr orkidemm_ şimdi baktım canım. Benimde normalde daha belirgin 2.çizgi ama acaba gebelik mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum sende belirti vs var mı
orkidemm_ Nisannurr şu attığında pek koyu değil canım .Aşırı bel bacak karın ağrım var ben gebe olduğumu pek düşünmüyorum
Minervabunny Nisannurr aslında belirtim olmadı desem yeridir test bağımlılığım olduğu için keşfettim resmen💞🌸 ama şu an bağırsaklarım baya zorluyor hassasiyet var bi de akıntı ama reglden farklı bir durum yok açıkçası💞
Nisannurr Minervabunny sağlıkla devam eder inşallah. ya benim bel ve kasık ağrım var akıntı da su gibi oluyor birde göğüs hassasiyetim var birazcık